Sunt convinsă că aș fi avut burta mare oana acum, Dar cu toate astea mi se pare totul foarte ciudat la mine. Si in legatura cu acele "tremuraturi", ieei am băut apa minerală si suc cu acid.
Dar oricum nu e prima dată când le am, nu sunt foarte frecvente, dar uneori se intampla
Organismul uman nu functioneaza 100% perfect 24/24h. Uneori mai apar simptome benigne. Nu ai cum sa fii insarcinata in luna a 6-a/a 7-a si sa nu stii.
Fiindca dupa folosirea acelei pastile contraceptive, intre timp s-au produs 6 menstruatii la termene surprinzator de regulate, aceste menstruatii reprezinta cea mai sigura GARANTIE ca in uterul tau NU poate sa existe nici macar o sarcina cu totul ipotetica. Indiferent daca acele ''tremuraturi'' au existat in realitate sau doar ti s-a parut, poti fi ferm convinsa ca nu au nicio legatura cu sexul, cu sarcina sau cu vreo alta stare de aceasta natura. Multa sanatate!
Din moment ce dupa contactul sexual ti.a venit menstruatia inseamna ca nu esti gravida, iar menstruatia nu mi se pare neregulata
AlexEjmecheru întreabă: