anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.Peste doua saptamani voi merge intr-o excursie si de ceva timp stau cu o colega si o sa stam intr-o camera(eu am 15 si ea 14 jumate ani).Si vrem sa facem dragoste si mie imi este frica sa nu imi dau drumu si dupa sa nu mi se scoale.Si ce marime la prezervativ as trebui sa am.Am penisul de arpox. 13 cm si aprox. 6 cm.

18 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cauata si citeste despre Petting, deocamdata doar asta este pentru voi - dupa ce v-ati spalat foarte bine pe maini si manichiura impecabila! - iar sexul, dupa 18 ani ai ei! si dupa bac!, in functie de varsta!

| Pacala a răspuns:

Băi, anonim cretin. 1: e ilegal și pedepsit de legile din România ce vrei tu să faci. Copila aia nu are vârsta legală pentru sex, iar ce vrei tu să-i faci îți aduce dosar penal. 2: cu 13 centimetri tu vrei să faci sex? Serios?

| christos1234 a răspuns:

Prea mic...Nu o face.

| 愛日本 a răspuns:

De ce nu ii intrebi pe parintii tai?

| anonim_4396 explică (pentru 愛日本):

Doar daca nu vrea sa mai iasa din casa pana la 21 de ani laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru dimensiunea cuculetului tau deocamdata nu se fabrica prezervative.Pfiuuuu ce ghinion, sa ratezi o astfel de oprtunitate. Nasulie.

| Emilian65 a răspuns:

Sunteti cam mici pentru asa ceva.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai copii lasati dragostea ca nu este pentru voi.
Ce stiti voi despre sex Mai asteapta doi -trei ani, mai invata...
Sunt lucruri frumoase pe care le poti t face in tabara, proferorii vor avea grija de asta!
Distractie placuta si i-ati gandul de la sex!

| LoveSleep a răspuns:

Ia toate mărimile, vă decideți voi.

| Neo12 a răspuns:

Deabia ai învăţat să-ţi ştergi mucii şi tu vrei să întreţii relaţii sexuale cu ea? Vai de viaţa ta, obsedat mic ce eşti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca problema ta ar fi ca nu ti va mai scula laughing
Problema ta ar trebui sa fie sa nu cumva ca, colega ta sa rămână însărcinată si sa ia niste boli cu transmitere sexuala sau chiar sa aibă rămână cu traume la aceasta vârstă.
Eu zic sa va vedeți de prietenie încontinuare si sa stai cuminte...
Fata ar trebui sa si înceapă viață sexuala la vârstă de 18 ani, atunci când va fi pregătită atât fizic cat si mental.
Traiti va copilăria nu o distrugeți!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I-a de mai multe feluri multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zici ca fata are 14 ani... daca ai facio cu ea si s-ar afla sunt sanse mari sa intri la scoala de corectie.
Exista o lege care spune ca aceei copii care sunt mai mici de 14 ani inclusiv si fac sex sunt volati ( chiar daca persoana aceea vrea tot se pune ca viol).

| e1xtz a răspuns:

Dar ea stie de planul cu sexul in excursie?

Răspuns utilizator avertizat
| milkaCappuccinca a răspuns:

Copilasi,copilasi! Vedeti-va de virsta voastra mica si frumoasa, si nu distruge viata fetei. Ca n-o sa-ti faca vreun mare bine sexul la dragii tai 15 ani, decit ca te vei afisa in fata tuturor ca fiind "baiat mare". Ce fel de educatie mai primiti voi in zilele de azi?

| Denso a răspuns:

Sunteti cam mici, locul nu e prea potrivit, nici tu inca nu esti psihic pregatit. DAR. daca veti avea muuulte discutii intre voi pe acest subiect, daca sunteti siguri de sentimentele voastre unul pentru altul, va informati despre toate posibilele riscuri si la final hotarati IMPREUNA ca sunteti pregatiti pentru asta, atunci si NUMAI atunci, faceti-o. Inca un fapt din care se observa ca tu nu esti destul de informat/pregatit: nu exista prezervative pe marimi.

| FaNebuno a răspuns:

Pentru tine, pana si prezervativele pentru japonezi sunt prea lungi.
Deci mai bine iti pui o soseta pe vierme, si rezolvi treaba