Probabil are 1 sau 10 iubite cu care se distreaza in afara facultatii, iar cu tine se comporta clar foarte bine doar la facultate, pentru ca doar acolo are nevoie de tine si cred ca stii motivul clar, de ce ar avea nevoie.
O fi un simplu dealer auto, te-ai gândit la asta?
Lasă-l în steaua lui, nu are rost să pierzi vremea cu din ăștia!
Nu e dealer auto, tatal lui este un om important in politie, il cunoste tot judetul, el mai e si la medicina, mai are putin si termina, de cand a terminat liceul e in Parlament, si nu e aruncator cu privirea pentru ca are tot felul poze de la diferite sedinte si conferinte de presa, din Afganistan, cu presedintele si diferiti ministri
OK, nu e; dar se poartă ca atare. Deci concluzia rămâne: lasă-l în ale lui. În continuare nu cred că ar trebui să faci vreun plan de continuare a „relației" cu el, mie mi se pare că nu prea trăiți în aceeași lume.
Incearca sa vorbesti cu el si vezi daca te vrea sau nu. Poate ca se comporta frumos cu tine din cauza ca l-ai ajutat cu cursurile pentru facultate.
Step back. Serios. Nu il mai cauta. Din ce observ din secunda in care ai inceput sa il cauti, el a batut in retragere. Asa ca fa la fel. Se numeste oglinda sufletului aceasta tehnica. Adica imiti tot ce face el. Risti ca, continuand asa, sa il faci sa se plictiseasca.
Si daca te intreaba de ce nu ai mai dat nici un semn ii spui scurt si sincer: daca am vazut ca nu prea dau de tine, nu am mai insistat. Nu imi place sa fiu ghimpe.
Cred ca si a dat seama ca il placi, poate totusi mai are si pe altcineva sau mai multe daca zici ca e un baiat asa de placut. Sfatul meu este sa il lasi pe el sa se apropie, nu cred ca e genul timid care are nevoie sa ii dai tu semnale, doar daca ai un comportament neutru si nu isi da seama daca il placi sau nu dar cum am mai zis cred ca realizeaza totusi.
Mai plictisit cu romanul tău. Tu îl vrei ca îți place sau ca are Mercedes landrover și audi?
Citeste cu atentie inainte sa raspunzi! Nu e obligatoriu sa raspunzi, daca te plictiseste nu citii. Ideea era ca imi place de el si el da semne ca ii place de mine dar bate in retragere si nu stiu daca sa il cred sau astea sunt jocuri pentru un baiat ca el. Cum spuneam, mai bine nu raspunzi daca ai de gand sa fii pe langa subiect!
Nu e treaba ta sa le dai cursurile. E treaba lor sa vina la cursuri. Sau cel putin asa functiona la mine.
Salut!
Parerea mea e ca ar trebui sa iti faci curaj si sa discuti cu el asta. Cel mai bun raspuns pentru comportamentul lui ti-l poate da chiar el. Daca chiar a inceput sa iti placa baiatul merita sa incerci. Niciodata nu stii ce se poate intampla :*