| SamsungElectronics a întrebat:

Bună seara prieteni!

Vreau să vă zic ceva. Azi noapte am visat că mam sarutat cu o fată la Liceu, gen nu știu cum să zic mozol era sărutul, și scuzați că zic mozol, poate la uni li se pare scârbos că zic cuvântul mozol, poate alți înțeleg mai ușor. Și în timp ce am visat că mam sărutat cu ea și ma sărutat ea pe gat la fel și eu și ea ma cuprins pe după gât cu mâinile și eu am cuprinso cu mâinile după corp, și să vă spun am simțit o plăcere foarte tare în corp în visul acela. Ce poate însemna plăcerea aia foarte tare?

4 răspunsuri:
| Caisăverde a răspuns:

Bro nu știu ce sa zic. Ai avut un vis "sexual". Se mai întâmplă. Si o sa ai si mai multe. Că semnificație? Sa mor de știu. Nu o am cu visele dar iti zic ca e pur si simplu o placere la nivelul părții creierul care e responsabilă de emoții si instincte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subconștientul îți transmite ca ai nevoie de afecțiune, ca iti dorești în adâncul sufletului o iubita, relație, sex. Sau te ai gândit înainte de a dormi cu gândul la asta, la o fata, sau ai vizionat chestii deocheate de pe net.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti la pubertate si ai vise erotice, perfect nromale pentru varsta ta.
Totodata pot apare si polutiile nocturne (ejaculare instantanee) cand dormi, din cauza acestor vise erotice.

| FredericChopin a răspuns:

Salut deci acele vise se numesc "ALUZII SEXUALE" (este normal sa ai )