Pentru ca încă îl iubește, unu la mana și doi la mana, nu e treaba ta de ce tine poze cu fostul
Asta e problema?
Da
Buna.Nu avem de unde sti. Daca ati ajuns in punctul in care aveti copil oare nu consideri ca ar fi mai intelept sa o intrebi direct pe ea? Unele persoane sterg orice are de-a face cu relatiile din trecut, altii pastreaza poze si alte amintiri, inclusiv pe social media. Tine de preferinte si, cel mai probabil, de anumiti factori psihologi.
Totusi, mi-e greu sa cred ca ai gasit pozele cu fostul, din greseala, atat pe telefon cat si pe laptop.Suna ca si cum le-ai cautat. Oricum ar fi, discutati deschis despre asta cand sunteti in toane bune, spune-i ca te deranjeaza.
Dacă voi va iubiti, dovada fiind existenta unui copil al vostru, ce te deranjează ca în telefonul/tableta soției exista poze cu foștii ei prieteni?
Nu cred că o face cu vreun motiv anume,probabil a uitat să le șteargă, din moment ce electronicele erau vechi și neutilizate, mă gândesc și eu, nu știu, nu știu
David cu parere de rau dar cred ca te-ai incurcat cu cine nu trebuie. Deja au aparut 2 si posibil tu sa fii al-treilea!
FUGI.
Salut David, e foarte dureros, depinde de raspunsul ei cand ai descoperit.eu zic sa nu ierti decat o-data, eu am iertat de doua ori si degeaba, cine te arde o-data o va face in continuare cu siguranta.