Ehh nu are cum sa ramai insarcinata.(cu toate ca dupa aceste contacte sexuale ar trebui sa te speli)
Ca sa ramai insarcinata trebuie sa isi dea drumul in tine (sex vaginal) si se intampla ca nici atunci sa nu ramai, daramite sa ramai din nimica toata.
Nu ai de ce sa iti faci griji
Nu cred ca are rost sa iei pastila daca nu a lasat in tine si mai ales ca nu a fost sex normal, eu zic sa nu iti faci griji
Nu te va crede nimeni. Ori ai fost proastă, ori chiar ești proastă dacă tu asta faci în momentul de față. Îți zic eu minți până acu ajungeai de 10 ori la spital cu curu rupt dacă ai ținut-o așa într-o veselie.
Ești un troll care n-are ce face.
Și ca să îți răspund la întrebare, și s-a scurs vrei să scapi de griji, iei pastila de a 2 a zi dacă nu au trecut 48 de ore de la contactul sexual.
Sunteți atât de naivi cu toții încât credeți acesta întrebare a fi pe bune?
Ce fată se xxx în cur la 14 ani să fim serioși!
De fapt am 17.
Și ai început acum 3 ani, i-a scade nu vin 14?
Nu,si totusi care e problema ta?
Ai probleme mari... mă mir că nu te-au mâncat hemoroizii până acum.
Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu a patruns in vagin ( mai ales ca nu si-a dat drumul in tine, nu avea ce sau cum sa se scurga). Nu trebuie sa iei anticonceptionale. Nu ai de ce sa iti faci griji! stai linistita
NU. In nici un caz nu poti fi insarcinata. Absolut NU. NU exista nici macar 1% sanse la o posibila sarcina. Stai linistita si te rog mult la 17 ani ai tai mai documenteazate putin asa pentru cultara ta generala si pentru ca in momente din astea sa nu-ti mai faci griji inutile. Bafta multa si stai linistita. Funda?
Voi nu observați că userul acesta este un troll?