anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, reformulam o intrebare refuzata de admini.

Intrebarea este adresata baietilor sau cum s-ar zice LOVERBOY-lor.

As dori sa am gen o relatie de aventura cu nevasta unui prieten, doar aventura de cateva nopti, dar nu stiu cum sa abordez problema.

Adica tipa mi-a picat cu tronc si din cate am vazut si ea se cam uita lung la mine si are anumite gesturi cand vorbim la modul stie sa se fereasca de el, imi scrie doar cand este la munca sau cand este el plecat, daca ii cer poze imi trimite am intrebat-o daca ma lasa sa o sarut cand ne vedem si a zis ca nu stie mai vedem pana atunci si a trimis o fata zambitoare si asa mai departe, deci daca as insista putin tipa cred ca ar vrea, dar imi este teama sa nu cumva dupa sa se "laude" lui despre aventura!

Voi cei cu "mai multa experienta" in domeniu, cum ati proceda?

16 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ce semanam in viata culegem mai tarziu. Ti-ar place ca pe viitor nevasta ta sa facă sex si cu alții?

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Ar fi culmea să se laude soțului că i-a montat cornițe.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Incalci una din cele 10 porunci: sa nu ravnesti la femeia aproapelui tau.

Sa spunem ca vrea si ea. Care crezi tu ca vor fi urmarile? Ai idee?

Ai sa te insori intr-o zi. Daca nu pricepi acum, atunci ai sa intelegi cu siguranta!

| gigipalilula a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai si cum facem, ca mai este treaba aia, daca femeia iti da semne si tu nu te prinzi sau refuzi, se duce la altul si atunci nu este pacat sa pierzi sansa? adica mai bine sa iti zica nesimtitule decat prostule!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru gigipalilula):

Pierzi sansa? Sansa sa... comiti adulter?
Pierzi un prieten?
Pierzi respectul?
Eu zic sa mai asculti si de constiinta, nu doar de pu ta.

| siriusblack98 a răspuns:

O sa ma rog la bunul Dumnezeu in seara asta ca barbatul acelei femei, ca prieten nu iti este de vreme ce tu esti un sarpe imputit si ordinar, sa afle de voi si de intentiile tale iar apoi sa va rupa cu bataia si pe tine si pe nevasta-sa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

E suficient sa te rogi. Dumnezeu stie cel mai bine ce i se cuvine specimenelor astea.
Uneori viata (karma) are niste intorsaturi pe care nici cu mintea nu le poti gandi.

| 1onur a răspuns (pentru siriusblack98):

AMİN! FRATE! AMİN!

ăștia sănt "oamenii "distrugători de famili! Căsnici și relație!

Și mie mi-a făcut ăsta 1000000 de nervi cu întrebarea lui bolnavă! și infectă!

| Kufu95 a răspuns:

Dacă mi s-ar întâmpla mie așa ceva, aș rămâne maxim prieten cu ea, dar de relație nu s-ar pune problema, d-apoi să avem și ceva..., dacă ar fi insistentă, chiar că nu aș vrea să mai am nimic în comun cu ea, e clar că dacă procedează cum spui tu, cu viitorul iubit la fel va face, dacă ei se vor despărți la un moment dat. Pentru tine e bună, v-ați nimerit la fix, că nici tu nu vrei ceva serios, eu nu am fost niciodată așa, dacă poți să fi, e treaba ta, dar nu te gândi că vei face mulți purici cu ea, dacă vor mai apărea între timp și alte sentimente, să îți dorești ceva mai mult.

| 1onur a răspuns:

Să de Dumnezeul!

cum tu îți bați tu joc relația lui băiatul ăla și tu să ajungi, bătaie de joc! să-și bată și alți joc de tine! La ce vrei tu săi faci lui băiatul ăla nevinovat!

Am să rog la Dumnezeul! ca toți "oamenii" ca tine distrugători de famili, relați, căsnici! Să nu aveți parte în viața asta!, de oamenii! și să ajungeți bătaie de joc! pe care și voi!, o faceți altor oamenii!

| 1onur a răspuns:

Ce vrei tu săi faci băiatul ăla! Este să-l distrugi! Pe viață! Dacă el își iubește cu Adevărat soția!

Tu ce te bagi mă scârbă! Ce te baci? peste soția lui băiatul ăla! Vezi mă de treaba ta lasă-l mă în pace! Pe băiatul ăla!," ce treabă ai tu cu soțile familia căsnicia relațiile altor oamenii! Nai ce face cu viața ta? Ce ția făcut băiatul ăla? Ce rău ția făcut băiatul ăla microbule!, cu ce ția greșit el de te bagi în viața lui cu așa ceva!

Tu mai ești "prieten" mă? Tu mai ești "om"? Te mai consideri "om" tu dacă faci rahaturile astea! Tu meriți să-ți îi bătaie! Ești distrugător de familie! Lasă-l pe băiatul ăla în pace, el nu ția făcut nimic! Bolnavule! distrusule! Scârbă!

| 1onur a răspuns:

"oamenii" ca tine am cea mai mare ură!

Te faci cu oamenii! "Prietenul lor" săte dai la soțile lor! La nevestele lor!

Băiatul ăla își iubește soția! Nui distruge viața! Vezi de treaba ta bolnavule! Scârbă!

| gzaharia a răspuns:

Nevasta unu-i prieten? mai bine spune ca ala nu iti este prieten sau ca esti un sarpe... sper sa afle si sa se scape de amandoi; esti vai si amar