Ai citit tot ce putea sa iti faca mai rau psihologic, acum citeste si asta:
http://www.mamicamea.ro/......ntoma.html
Si,intelege,insarcinata nu esti.
In primul rand testul de sarcina nu se face cand ai menstruatie si in al 2 lea rand cred ca esti paranoica si in al 3 lea rand iti spun eu ca nu esti insarcinata, repeta testul oricum
Recomandat ar fi sa mergi la un control si sti mai precis ce s-a intamplat decat asa cu testele de sarcina e cam nasol sa fi ingrijorata pentru testele de sarcina sunt utilizabile numai dupa 7 zile de la intretinerea raportului sexual.
Testul de sarcina devine folositor la 7 zile dupa contactul sexual. Pana atunci nu apar destule modificari in corpul tau. Greturile apar la o luna dupa contactul sexual, sau mai tarziu, sau deloc, in cazuri rare. Nicicum in prima saptamana. Burta este posibil sa te doara din cauza stresului, nu crezi? Cand ai fost ultima data la baie? Nu rad de tine, stresul cauzeaza probleme de digestie. Burta nu are cum sa creasca, chiar daca esti insarcinata(desi nu cred daca el a avut grija), sunt doar cateva celule. Sa-ti mai zic " data viitoare protejeaza-te" sau stii deja? Totusi, imaginatia ta merita aplauze!
Stiu stiu, ca trebuie protectie, of... nu exista sanse prea mari. El ma tot asigura ca totul este bine, ca stie ce a facut, si sincera sa fiu, chiar il cred
Si. atata timp cat a venit menstruatia. Stiu ca mai sunt cazuri in care sa vina si peste sarcina, dar aceasta e mai inchisa la culoare, mai altfel astept ziua de maine:-s
Nu esti insarcinata, intelege odata!
iti faci mult rau psihic stresandu-te atat degeaba! de asta simti si toate simptomele pentru ca ti le autosugestionezi!
repet, dormi linistita ca nu s-a intamplat nimic! ocupa-ti mintea cu altceva ca altfel chiar devii paranoica!
somnic pufos iti doresc
Multumesc tuturor. acestea sunt raspunsurile pe care le asteptam. Astept ziua de maine, vedem ce va fi.