| NicolescuRobertMihai a întrebat:

Revin si eu cu o intrebare..Intr-o relatie, deja aveti 10 luni impreuna, cum este mai bine, sa ia fata initiativa, sa ia baiatul sau amandoi?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Da' scrie undeva frate ca baiatul trebuie sa fac tot, fata doar sa stea si sa astepte ca oricum face "el"? Ce-i tampenia asta?
O relatie presupune un el si o ea, (sau mai sunt excepti) in fine, ideea e ca sunt doua persoane, ok? Doi, nu unul singur! Amanadoi trebuie sa faca cate ceva ca altfel treaba nu merge.
Daca in timp te casatoresti si observi ca ceva intre voi doi nu mai merge asa bine, ce faci, astepti ca sotia ta sa-si dea seama sa te intrebe sa rezolve tot ea problema sau o iei frumos si comunicati ca in final sa rezolvati AMANDOI problema?
Revenind la intrebarea ta, cel mai bine ar fi ca amandoi sa ia iniziativa. Va ascultati unul pe altul, vorbiti, va intelegeti dar impreuna decideti.

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Baiatu nu ia initiativa, el bate apropouri.

| Charm a răspuns:

Pai, parerea mea e ca ar trebui amandoi. Sau pur si simplu sa lasati sa se intample de la sine. E mult mai placut, spontan... intelegi tu ce vreau sa zic. happy

| NicolescuRobertMihai explică (pentru Charm):

Inteleg dar treaba este ca eu la inceput am fost timid cand a venit vorba de primul sarut si nu am luat initiativa...Si acum dupa 10 luni imi zice ca trebuie sa iau eu initiativa, nu ea..Adica..eu ma gandesc ca poate sa nu devin prea stresant in legatura cu anumite lucruri si d-asta...

| Charm a răspuns (pentru NicolescuRobertMihai):

Auch... incearca sa fi tu, nu te agita foarte tare in legatura cu asta. Fi relaxat, gandeste pozitiv. O sa te simti altfel si treaba o sa mearga ca pe roate.

| OnuOnulică a răspuns:

Sau niciunul şi se termină relaţia smug laughing
Logic că unu din ei trebuie să facă asta de preferat bărbatul. straight face

| neutrino a răspuns:

La ce fel de initiativa te referi, atata timp cat voi aveti deja o vechime respectabila? Doresti sa o saruti si astepti initiativa ei?

| NicolescuRobertMihai explică (pentru neutrino):

Pai un exemplu ar fi cand zicea ca vine de la Bucuresti si ultimul autobuz al ei era la 8 si ea ajungea dupa ora 8 si am intrebat-o daca vin sa o iau sa o duc acasa si normal ca trebuia din moment ce nu mai avea. Si inca ceva, nu este legat de subiect, cum ar trebui sa fac sa fiu mai atent in relatie? Sa nu ma mai gandesc la alte lucruri si sa fiu atent la ce zice ea si sa o inteleg?