I-am raspuns lui ray! Dar hai sa o fac si pentru tine! Nu se pun ca alea sau babardit pentru bani! Si in plus bodycountul nu conteaza la barbati, pentru ca barbatii nu primesc sex gratuit niciodata! Un barbat plateste intodeauna: cu bani sau genetica. Dar niciodata gratis. Femeile, chiar si cisternele, primesc sex gratuit oricand si la orice ora vor ele.
Mie dacă îmi place de o fată, o să-mi placă de a din prima zi în care eu am cunoscut-o, eu dacă am să simt cu Adevărat iubirea Adevărată pentru o fată o să fie din ziu în care eu am cunoscut-o.
Eu îmi asum să iubesc cu Adevărat o singură fată, fără să-mi pese de trecutul ei, dacă ea vrea să-mi spună, să-mi zică, și simte nevoie să vorbim, discutăm de trecutul relațiilor ei bine dacă ea nu vrea tot bine, eu nu judec o fată după trecutul ei.
Eu pot deveni și pot fi și soțul unei fete care este arătată cu degetul și judecată pentru faptele ei, Eu pot fi și prietenul unei fete și fratele ei, chiar de este respinsă de o lumea întreagă.
Eu am învățat de la Dumnezeu să iubeasc cu Adevărat omul și să nu-l judec pentru faptele sale ori care ar fi ele. Fiindcă nu există om fără de păcate pe lumea asta.Eu nu țin cont de câți bărbați, băieți a avut o femei, fată în viața ei.
Eu țin cont doar de Dumnezeu! Dacă un om îl iubește cu Adevărat pe Dumnezeu dacă un om are cu Adevărat frică de Dumnezeu atunci pentru mine omul acela este un om important și este de ajuns pentru mine.
Băi omule penisul si vaginul nu știu carte si procentele tale aberante, definiția contactului sexual care e? Ia caută frumos în DEX sau pe google. Penis introdus in vagin= contact sexual. Penisul nu știe ca tu ai plătit sau nu fata respectiva, câte clase are, sau ce rasă, etc, nu are nicio relevanță, contactul sexual a avut loc, se pune! Nu ai pic de logică elementară.
Dupa logica unora, nici violul nu intra la bodycount, ca fetele alea n-au stat de bunavoie.
Nici minorele, ca nu au discernamant.
Totul este contorizat.
Mai mult, fiecare intalnire sexuala inseamna un schimb energetic. Body count sau nu, preiei din energia persoanei cu care faci sex. Daca ai mai multi parteneri(e), aura ta energetica e intr-un haos total.
Asa ca...alege-ti cu atentie partenerul(a) de sex, pentru ca te schimba la propriu.
Acum cu raspunsul acesta am inteles si eu mai multe despre tine )
Am citit intrebarea si nu ma asteptam sa fie scrisa de tine
Din punctul meu de vedere, se pun si alea...ca tot sex este
Vei intelege ce am scris, dar mai tarziu, cand o sa te maturizezi sau cand nu vei sti ce sa faci cu golul din tine.
Totul se contorizeaza. Chiar si hlizelile.
Știu, e o întrebare idioată Și din punctul meu de vedere la fel, normal ca se pun. Si nu e vorba de a judeca pe cineva, fiecare face sex unde, când, si cu cine vrea, doar mă contraziceam la cuțite cu un alt user si voiam sa aud si alte păreri
Pai hai sa vedem, ajuta-ne pe toti sa intelegem. La ce fel de energie de referi cand zici ca are loc un schimb energetic? Te si ajut. avem energie termica, chimica, nucleara, mecanica si electrica. care dintre astea e implicata in schimbul asta energetic?
anonim_4396 întreabă:
iulia0514 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: