Imi pare rau pentru tine.Sincer
Fata aia chiar nu stie sa te aprecieze, dar ceea ce e mai grav e ca isi bate joc de sentimentele tale. O sa-si dea seama mai tarziu ca e greu sa gasesti o persoana care sa te iubeasca atat de mult cat o iubesti tu pe ea. Dar ea nu te merita.Si ma indoiesc ca te-a iubit cu adevarat vreodata.Pentru ea totul a fost o joaca, pentru ca ea il place pe respectivul baiat si s-a gandit sa il faca gelos fiind prietena ta
Inteleg cum te simti.Totusi incearca sa iti ridici singur moralul si oricat de tare te-ar durea nu o mai ierta pentru ca stii ca nu merita.Va gresi din nou si va trebui sa o ierti din nou.Insa pana cand?
Mergi mai departe. O sa-ti gasesti o fata care sa te iubeasca atat de tare cum o iubesti tu acum pe fata asta.Viata e plina de surprize!
Daca vezi ca va continua cu glumele ei prostesti, ai face bine sa iti gasesti alta fata mai buna. Ea nu te merita si nu are rost sa suferi, chiar daca simti ca o iubesti gandeste-te ca sunt doar 3 luni in care ai fost cu ea, bine ca nu au fost 3 ani.Mai mult de atat nu te pot ajuta.Bafta!
Buna.
Nu are rost sa suferi dupa o fata...mai bine sunati un amic si vorbeste cu el, iesi in oras fa-i ceva ca sa o uiti.
Asa e cel mai bine...nu te mai uita in spate mergi in fata
Mult noroc!
Nu se fac glume de genul asta. Eu una, cel putin nu as accepta. Mai bine uit`o, sunt destule fete pe lumea asta, care te pot iubi asa cum vrei tu. Poate nu au fost chiar glume, poate a vrut sa va despartiti, dar pe parcurs s`a razgandit si ca sa se scoata a spus ca doar a glumit. Nu merita sa o iubesti, daca ti-a zis ca ea te uraste si ca a vrut sa`si bata joc de tine.
Poate fi vorba de selectia naturala, poate a gasit o gena mai buna sau esti prea moale, nu se stie.
Sau poate a fot influentata de factori externi gen parinti, rude, prieteni.
Dar ai facut o mare prostie ca ai pus asa mult sentiment, fii mai distant pe viitor, mai flegmatic.
Good luck. Punct si de la capat, nu-i da satisfactia sa te vada cum iti lingi ranile! .
Hei, hei! Omule, esti barbat, capul sus! Gandeste-te ca poate nici nu te merita! Sunt destule fete, stai linistit, nu ai fost casatorit, nu ai copii cu ea, ai viata inainte. La urma urmei a ti fost impreuna doar 3 luni, altii au stat 3 ani si nu faceau asa ca tine. Adunate zilele astea si treci la actiune, ea trebuie musai pe viitor sa te vada cu o fata, sa nu te creada bleg, ea stie ca tie ti pare rau si nici nu o sa i vina sa creada... hai si sa ne tii la curent cu noile tale cuceriri, da?
Cel mai dureros e ca persoana iubita "sa iti dea o palma" pe care cu greu o duci... e foarte greu, iar daca asta e gluma eu una nu as permite asa glume (care nu mi se pare gluma) si chiar daca e nu o mai ierta asa usor. Incearca sa iti revi gandeste-te ca e mai bine acum mai tarziu decat mai incolo. suferinta ar fi fost mai mare. Poate ca intr-o zi o sa isi dea seama de greseala pe care a facut-o.Cat despre faza ca sunteti din aceeasi scoala. daca te intalnesti cu ea nu o baga in seama e cel mai greu stiu, dar o sa o doara si pe ea. sti noi fetele cand stim ca numai avem acel loc in inima unui baiat ne ofticam... cel putin mie asa mi se intampla. In concluzie fi indiferent cu ea poate te va baga ea in seama!
Unchiule EXACT aceeasi situatie am traito si eu cu fata din avatar de la mine, dar incerc sa ma mint singur si sa sper ca intr-o zi isi va da seama ca sunt cel mai tare. E si colega mea de serie la facultate, pastram insa distanta. Nene m-am purtat frumos cu ea si ea m-a luat de prost exact ca la tine. Nene in septembrie anul trecut mama a abandonat familia, a falimentat firma, a golit casa de bani si a plecat, acum cateva zile unchiul meu a fost arestat dar o sa primeasca ani grei, si iti jur vere ca mintea mea nu e la problemele astea, e la EA. De la sfarsitul lunii noiembrie de cand m-am despartit de ea, nu am nimic in minte. I-am pus o intrebare prin surprindere ca se intalnise cu unu care a lasat-o acum vreun an, a recunoscut, am cazut de acord ca nu e nici o problema etc si dupa ce am plecat de la ea ma lua cu ala bala si mi-a dat eject vere; eu aflasem din sursele mele care o monitorizau, stiam tot ce misca, probabil fata s-a speriat ca de unde stiu ca ea isi luase masuri de precautie inainte sa se vada cu bulangiu ala. UNchiule eu nu sunt un oarecare, pot sa-i fac rau si ei si la toti fostii ei si la jumate din familia ei, dar crede-ma ca sunt prost in fata ei, stie ca nu-i tine vrajeala cu mine si tot ma minte saracia. ASA CA SOLUTIE NU EXISTA UNCHIULE, asa sunt ele, femeile in general, cand ti-e lumea mai draga pleaca si te lasa izmene pe calator. Poate daca ai rabdare, o lasi mai usor cu insistatu, adica un mesaj la 2-3 saptamani sa vada ca nu ai uitato... o supraveghezi de la distanta sa vezi pana unde merge. Eu asa fac si daca treaba nu functioneaza mare belea o sa aiba cu mine, ca din cauza ei nu pot sa umblu nici cu alta, si ale dracu acum apar toate. Ok facand un rezumat, parerea mea e ca niciodata nu e prea tarziu sa o cuceresti cu adevarat, probabil inca nu-si da seama ca tii cu adevarat la ea. Succes!
Fata nu-i de tine prietene, iti place sa fie terorizata, nu iubita, ti-am dat un sfat, sa executi ce ti-a spus si so no mai cauti, ca te va cauta ea in 2-3 sap si va sti sigur ce vrea, ai stikat tot, daca poti sa fi fraeru ei treaba ta, contiuna sa te milogesti la ea, poate poate, are nevoie de cate ceva si te va baga in seama
Mai prietene, capu sus, mergi inainte, viata e plina de surprize o sa mai dai peste astfel de greutati, conteaza ca tu sa fii puternic si sa treci cat mai repede peste.Eu am stat cu cineva 3 ani si m-a inselat fara ca eu sa gresesc cu ceva, deci prietene tu a stat 3 luni, 3 luni amarate, nu zic ca nu ai ajuns sa tii la ea sau ca nu ai petrecut clipe frumoase, dar daca ai fii stat 3 ani cu ea, cine stie pana unde mergeai.Asa ca eu am simtit-o pe pilea mea, am trat cea mai mare dezamagire din viata mea cand eu credeam ca totul e perfect intre noi si ca nu o sa stea vreodata fara mine, dar uite ca nu a fost asa.Nu e bine sa te aibe pe tava, pentru ca atunci nu o mai interesezi si te inteapa, daca esti mai greu de cucerit atunci o sa prezint mai mult interes pentru ea, mai tot timpul.Invata din experienta asta.Ai stat doar 3 luni, multumeste-i lui dumnezeu ca nu ai stat mai mult, fii barbat... ce nu te omoara te face mai puternic. tine minte, multa bafta pe viitor, fii barbat daca esti moale pierzi, intodeuna
Asta s-a iti fie invatatura de minte. Am trecut si eu prin asa ceva si crede-ma ca stiu despre ce e vb
1. Daca te porti prea frumos cu fetele s-ar putea sa fi luat de prost [nu toate fetele sunt asa]
2.Altadata fi mai stapan pe tine las-o pe ea s-a se preucupe mai mult de tine nu tu de ea[la viitoarea prietena]
3.Las-o in pace. cautati si tu alta. sunt fete si mai dragute +ca sunt multe)):X:X:X:X:X
4.Asa am zis si eu " o iubesc nu mai pot fara ea. si a-2-a zi mi-am facut alta prietena ) si totu a fost ok , deci...
Greseala ta ii ca ai pus prea mult suflet si mai nasol ii pentru tine ca esti la acelasi liceu cu ea...incearca sa iesi mai mult cu prietenii, sa iti gasesti alte activitati.ca daca stai inchis in casa si te gandesti la ea iti faci si mai mult rau.
Ea nu te iubeste pentru ca daca te-ar iubi nu ar face astfel de glume, desarte-te de ea!
Chiar se vede din ce ai spus ca esti un baiat de treaba si nu pot sa iti spun sa o uiti pentru ca si eu sunt in situatia ta (doar ca sunt fata)te inteleg perfect si este greu sa o uiti poate chiar acum ti se pare imposibil.fii puternic si incearca sa cunosti alta fata, dar e greu:"scoti cuiele dar gaurile raman"
Ohoho adi, sper ca ai depasit acest moment jenant din viata ta si ai realizat ca nu asta e cel mai grav lucru care ti se va intampla in viata, te rog sa ma crezi, ai sa mai suferi, dar in final, atunci cand va veni alt moment, asta o sa iti para, asa cum si e, o joaca de copii comparativ cu multe altele din viata ta
Parerea mea este ca nu te-a iubit
poate doar a tinut la u
si faptul ca ai facut totul pentru ea afost o mare greseala
eu cred ca ar trebui sa iti gasesti pe altcineva
nicio fata nu merita sa dramatizezi pentru ea
incearca cat mai mult sa o eviti iar daca totusi va intalniti fata in fata nu deschide subiectul despre ca s-a intamplat intre voi
trateazo cu indiferenta si vei vedea ca lucrurile se vor schimba
...schimba foaia si sa vezi ca o sa vina la tine. o fata cand il are pe tava nu-l vrea.cand e mai greu de cucerit o atrage.iti spun eu cand se va maturiza te va cauta
Stiu cum e iubirea...si eu am suferit dar am invatat sa nu mai pun atata suflet pentru cine nu merita, baieti se gasesc pe toate drumurile si fete mai moooolte