Eu nu știu cum toate analfabetele vă faceți cont pe TPU!? Cum naiba sa nu știi ce e BTS? In ce secol trăiești? Du-te la Ginecolog, nu mai sta. Prietenul tau te înșală, e purtător de boli venerice.
BTS= boala cu transmitere sexuala.
Mergi la medic, nu este normal, iar noi nu te putem diagnostica aici, pe platforma aceasta. Doamne ferește de complicații. Poate pe viitor iti vei dori copii și de ce sa riști?
De asemenea, recomand ca și partenerul tău sa își facă un control. Pentru a evita astfel de situații.
Ai luat probabil o boala ci transmitere sexuală. Tu du-te neapărat la ginecolog cât mai repede, să primești tratament și partenerul tău să meargă la urolog să facă niște analize să vedeți ce boli poate sa aibă(fa și tu un test. Cere de la ginecolog)
Nu e ceva cu ce sa stai acasă, fiindcă se poate agrava, deci du-te
Daca era deșteaptă simțea că ăla marchează și la altele! Asta e tuta de când s-a născut! Nu știe să aibă grijă de ea! Acum ăla o îmbolnăvit-o! Bani de dat la medici și pe tratament, când putea sa evite!
Sa nu mai facă sex cu ăla, că din nou în aceeași situație ajunge. Mi se pare grav in 2025 sa nu știi așa ceva! Ăștia nici la ore nu prea stau, darmite să învețe despre BTS
De aia suntem în top la mămici adolescente.
E rău să nu îți cunoști partenerul, sa mai crezi in vorbe siropoase și mangla de bișnițar.
Ejacularea in vagin, modifica ph-ul si echilibrul florei bacteriene din vagin. In acest context ai facut o mica infectie.
Dar de ce a ejaculat in interiorul tau? Va doriti un copil?
Urgent la medicul ginecolog sa faci un test medical, fiindca ai luat un BTS (boala cu transmitere sexuala) care iti av afecata organele interne, daca nu faci tratatment de urgenta.
Da, ne dorim un copil, și infecția asta dăunează? Pot sa o tratez?
E grav dacă nici măcar asta nu stii. Inseamnă că iubitul tău nu este doar al tău.