anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara sau buna ziua! Imi cer scuze ca este o intrebare mai jenanta si asa, dar am 16 ani si am auzit toate prietenele mele ca se masturbeaza si am incercat si eu cu degetele si cu un tub, daca o tot fac imi va afecta dezvirginarea? Astept raspunsuri aici

6 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Masturbarea nu presupune introducerea unor obiecte în vagin.
Tot ce trebuie să faci este să iti stimulezi clitorisul, dar din exterior.
Spre exemplu, eu imi frec zona intimă de o pernă atunci cand simt nevoia de a elimina tensiunea sexuală.

| corbulalbrosu a răspuns:

,, ...am auzit toate prietenele mele ca se masturbeaza. si am incercat si eu cu degetele si cu un tub, daca o tot fac imi va afecta dezvirginarea?''
Raspunsul CORECT este un categoric bineinteles ca NU.
Ba din contra, procedand astfel vei reusi sa-ti pregatesti vaginul in vederea unei dezvirginari care cel mai probabil va fi lipsita de durere si va oferi probabil atat placere cat si satisfactia chiar din primul moment. Dezvirginarea femeii se produce in momentul in care este introdus in vagin pentru prima data un penis real, adevarat al unui baiat/barbat. Prin masturbare in cel mai rau caz poti sa-ti DEFLOREZI ''pasarica'' in cazul in care himenul este rupt de degete sau de obiectele introduse in vagin in timpul masturbarii intravaginale. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dezvirginarea se produce atunci cand are loc intretinerea actului sexual cu un partener.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te poti deflora din greseala, adica sa iti rupi himenul cu tubul respectiv. Dar daca iti rupi himenul nu inseamna ca nu mai esti virgina. Virginitatea o poti pierde doar facand sex cu un baiat. Daca iti rupi himenul singura nu se pune.

| FabricantDeGunoi a răspuns:

Stai cuminte. Ca daca te mai masturbezi poti sa ramai oarba

| Bossnr324 a răspuns:

Tei dezvirgina atunci cand vei avea sex cu un partener real, și asa să-ți nu fie teama nu te vei dezvirgina