| elvisel a întrebat:

Buna seara, scuzati categoria daca este gresita.am o intrebare in special pentru fete,daca puteti sa ma lamuriti ^^. Oke deci astazi am fost in oras cu o amica(prietena din copilarie) si a venit cu o colega de clasa de a ei,bineinteles pentru ca nu ne cunosteam am facut cunostinta si i-am sarutat mana,si aici partea problema,s-a inrosit toata la fata si nu a mai vorbit deloc in timpul petrecut in oras,raspundea doar daca o intrebam ceva si atat,din partea ei parca era pe alta planeta ^^,ei bine nu am ai insistat pentru ca m-am gandit poate e deranjata de intrebarile mele,intrebarea mea e de ce s-a comportat in felul acesta,ca de glumit nu am glumit pe seama ei, urat nu cred ca sunt incat sa nu vorbeasca cu mine ^^ deci daca ma lamuriti si pe mine v-as fi recunoscator ^^

Răspuns Câştigător
| Foxyyyy a răspuns:

Poate s-a lasat impresionata de gest, nu prea se mai face asta. Si daca e prima data ce, nu poti placea pe cineva la prima vedere?happy

14 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Oauuu! Frumos gest!
Acuma fata ori e mai micuta( sa zicem pana in 14 ani), ori e foarte timida.
Sau ma gandesc ca daca e la tara e mai rusinoasa si a fost impresionata de gest. Fetele de la tara sunt putin mai retrase.
Mai ma gandesc ca poate nu a vrut sa va deranjeze.
Oricum sunt putini baieti care saruta mainile fetelor.Se vede ca ai avut o educatie buna in acest sens.

| elvisel explică (pentru Fatamuntilor):

1-fata are 19 ani nu o cunosc si nu ma cunoaste, e o colega a amicei mele ^^
2-multumesc de compliment
3-mi se pare putin cam banal daca pot spune asa sa dau doar noroc cand fac cunostinta cu o fata, hai la baieti merge, dar la fete nu stiu asa am facut din todeauna ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica ai glumit pe seama ei, ai facut misto de ea ma? ca asta inseamna cand glumesti pe seama cuiva.Cand ai facut cunostinta cu ea, tot asa te-ai comportat, i-ai sarutat mana?

| elvisel explică (pentru anonim_4396):

Te rog citeste cu atentie, am spus ca nu am glumit pe seama ei, de asta am si intebat deoarece nu stiu cu ce am gresit ^^

| anonim_4396 a răspuns (pentru elvisel):

Scuze, dar asa mi se intampla cand citesc o postare lunga, raspunde-mi te rog si la ce te-am intrebat referitor la cand ati facut cunostinta, i-ai sarutat si ei mana?

Doar m-am introdus si i-am sarutat mana, nimic altceva

| anonim_4396 a răspuns (pentru elvisel):

Poate ca gestul tau facut catre colega sa a suparat-o, cati ani are fata?

Fata are in jur de 19 ani si ca sa ne facem intelesi ^^ nu amica mea ( prietena din copilarie) s-a suparat, ba din contra nu a avut nimic de comentat deoarece ma cunoaste si stie ca asa fac cand fac cunostinta cu o fatafata, problema e colega prietenei mele ^^, dar probabil am obtinut raspunsul cel mai corect de la FoxyMetal.Va multumesc de ajutor ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca i-a placut de tine daca zici ca s-a inrosit si se cam bâlbâia, oricum off topic, nu am putut sa nu observ asemanarea ta cu acest pesonaj, >>http://stream1.gifsoup.com/view5/4707749/sandu-ciorba-o-s.gif

Ok nu stiu cum sa o iau, de bine sau de rau, probabil avem pareri diferite dar nu cred ca seaman deloc cu acel domn ^^(pentru orice eventualitate am sa postez o fotografie noua, una mai recenta daca se poate ^^)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta este o persoana mai timida care se exteriorizeaza mai greu. Timiditatea te impiedica sa te comporti firect, mai ales cand te afli in prezenta unei persoane care iti transmite ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putem discuta pe tema asta o vesnicie si poate nici unul nu este raspunsul corect.

In primul rand, ar trebui sa o intrebi chiar pe ea lucrul asta. Poti sa deschizi o conversatie si sa-i spui ca te-ai simtit ca si cum ai fi gresit cu ceva in seara in care ati iesit impreuna. Si ca te gandesti ca totul a inceput de cand i-ai sarutat mana. Roag-o sa-ti spuna ce s-a intamplat, pentru ca suntem oameni maturi, si ca nu vrei sa te simti prost in continuare.

Ea iti va raspunde si iti va spune sincer ce va avea de zis, mai ales ca deja a trecut o perioada de timp.

Acum, explicatia logica ar fi ca s-a simtit jenata fata de gestul facut de tine. Nu este obisnuita sa i se intample asa ceva, si pur si simplu a uimit-o. Speram cu totii ca a fost intr-un sens bun.

Sau poate s-a simtit prost. Tocmai pentru ca nimeni nu a mai facut asta, poate i s-a parut un gest deplasat, necunoscand semnificatia lui.

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| Foxyyyy a răspuns:

S-ar putea sa fie o persoana introvertita, ori te place si e mai timida.

| elvisel explică (pentru Foxyyyy):

Hmm si chiar daca ar fi o persoana introvertita, chiar ata de grav este de ai saruta mana? de placut nu stiu e prima data cand o intalnesc ^^, oricum multumesc de raspuns

| Foxyyyy a răspuns (pentru elvisel):

Poate s-a lasat impresionata de gest, nu prea se mai face asta. Si daca e prima data ce, nu poti placea pe cineva la prima vedere?happy