| geotibix a întrebat:

Buna seara si bine v-am gasit. Am 14 ani si maine sunt invitat la o petrecere de revelion cu vreo 50-60 de persoane.
Eu nu am avut pana acum o prietena si nu as vrea ca in seara de revelion sa stau singur. Ce ma sfatuiti sa fac? Vreau sa stau cu o fata in seara aia, cum o abordez, ce trebuie sa ii zic? Astept sfaturile voastre.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| tremurici a răspuns:

1. ca sa ajungi sa cuceresti o fata la 14 ani doar asa din 2 vorbe e foarte greu 2.ai face bine sa cunoti cateva fete de pe acolo...adica sa ti numele lor si ele numele tau... 3. intri si tu in vorba despre ceva simplu si imi zici ca ii sta bine cum s-o imbracat, ca e sexy happy nu ii zi din astea ca are parul frumos sprancene frumoasestraight face asa nu cuceresti o fata, asa o complimentezihappy
mult norocwinking

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Comporta-te normal, si intr-o mare de oameni, nu se va observa ca esti singur. Ochesti fata care-ti place si o inviti cat mai des la dans. Apoi, vei infiripa o conversatie.si se leaga totul.Nu trebuie s-o faci pe grozavul, nu trebuie sa bei, trebuie sa fii un adevarat gentleman.Bafta!

| lyrics a răspuns:

Invit-o la dans...
cel mai usor mod de abordare.

| noktambul a răspuns:

Pai, n-o sa stai singur de loc, avand in vedere ca sunteti vreo 50-60 de persoane acolo. Doar daca te ascunzi prin vreun cotlon, pe sub vreo masa ceva! Vezi si tu o fata mai stinghera, mai fastacita, ca si tine, si intreab-o de sanatate! An nou fericit si distractie la maxim!

| Patrisweet a răspuns:

Poi in primul rand, invit-o la dans!(daca stii sa dansezi; Daca nu, mai bine las-o balta cu dansul); Apoi poti sa o inviti sa va plimbati, putin(dar nu pe afara; doar nu vrei sa vorbesti cu un sloi de gheata). Daca iti dai seama ca iti place de ea, incearca sa afli ce simte pentru tine dar nu prin intrebari, ci din comportamentul ei. Daca crezi ca te place, intreab-o daca vrea sa fiti impreuna. Daca vrei doar sa povestesti cu cineva, in noaptea de revelion, spune-i ca te plictisesti si ca o rogi sa stati impreuna noaptea aceasta. Te implor, fa o fapta buna si da fundita.

| cdinu a răspuns:

Iao pe maicata cu tine rolling on the floor... mama ce intrebare straight face ia-ti si u o vecina o ruda ceva cu tine apropiata de varsta ta tongue

| Monica_9386 a răspuns:

Fi doar thbatting eyelashes.

| mihay093 a răspuns:

Du-te danseaza cu ele baga vrajeli si gata...