| ReZiSTorr a întrebat:

Buna seara si Hristos a inviat! Fix in urma cu 2 ani de zile incepeam o relatie cu o fata de aceeasi varsta cu mine.Pot sa zic cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o pana acum.Azi totul e diferit. Fata s-a despartit de mine undeva prin luna octombrie a anului trecut.De atunci m-am schimbat si eu.Am avut o vreme in care am suferit, dupa care am fost nepasator.In final,adica azi mi-am revenit, dar am o problema.Desi a trecut ceva vreme de cand sunt singur, nu pot sa ma atasez de o persoana.Sau mai bine zis nu mai stiu cum sa ma comport, sa ii atrag atentia.Nu ma pot indragosti.Pe langa asta, nu prea am prieteni, decat 2-3 cu care ma inteleg mai bine.Mai mult stau singur, parca m-am obisnuit asa, desi as vrea sa ies din chestia asta.Nu pot pur si simplu,as vrea sa-mi fac o noua prietena,dar mi-e frica de un esec, avand in vedere ca am avut si o relatie care s-a finalizat nu tocmai bine. Ceva sfaturi? Ce as putea sa fac? Multumesc ca ati citit povestea mea.

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Tinere, capul sus. Viata nu este compusa numai din fericire. Daca n-ar fi suferinta (fizica si sufleteasca) nu am mai sti ce-i fericirea. E adevarat ca, dupa o relatie de 2 ani, e greu sa-ti revii, dar tineretea inlatura multe bariere in iubire. Nu-ti fie frica de un nou esec: vei mai avea si altele (nu ma refer doar in dragoste). Daca ne oprim dupa fiecare esec nu mai realizam nimic. Stii ce zice Cosbuc: "O lupta-i viata, deci te lupta..." In viata doar 10% sunt: fericire, bucurii, placeri. Restul e lupta, suferinta, tristete. Un hatru de pe la noi spune: "Numai un pic a fost rau si iar' nu-i bine". Capul sus ca dupa ploaie vine soare.
Cauta grupuri in care sa poti discuta pe diferite teme: terapia de grup.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asteapta sa te vindeci. In general, dupa o relatie serioasa, dureaza cam 2-3 ani pana esti pregatit sa iubesti din nou. In timpul asta nici nu are sens sa incerci, mai mult rau iti faci.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Brigaela):

Tu din ce secol vii? Auzi: 2-3 ani pana sa-ti revii.

| Brigaela a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Din secolul asta. Dar am precizat, clar, ca este vorba despre iubirirea adevarata, aceea pe care o intalnesti, daca esti norocos, de 2-3 ori in viata sau chiar doar o singura data. NU ma refer la aventuri de cateva luni in care nu se investesc sentimente.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Brigaela):

Doamna, ai ramas cu gandirea in perioade cand bunica era fata.

| Emma30555 a răspuns:

Trăiește ți viata asa cum este. Lasă tot trecutul în urma și vezi ce se mai întâmplă nou. Fii deschis.