| Georgelinoss a întrebat:

sad Sper sa fiu si eu inteles sad Nu stiu dar cand ma vad cu o fata si stau cu ea imi curge ceva incolor din penis! sad sad Vreau sa rezolv aceasta problema Va rog din suflet ajutati-ma! Tin sa mentionez ca m-am si masturbat sad

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Este ceva normal, oarecum, de la excitare, si atunci organismul emite acest lichid preejaculator, care are rolul de a facilita penetrarea, prin ungerea astfel, a capului penisului, care va intra mult mai usor asa, printre labii.
Daca e dupa masturbare, e explicabil si asta, pentru ca dupa ejacularea masiva initiala, mai ramane putin pe canal, care se scurge incet.

| Georgelinoss explică (pentru PsihoSex):

Ok va multumesc frumos pentru raspuns!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru PsihoSex):

Lichidul preejeculator este produs de cele 2 glande bulbouretrale (Glandele Cowper) incepand din momentul in care apare senzatia de excitare. Lichidul preejeculator este produs numai/doar cu rolul de a neutraliza aciditatea si de a asigura un pH neutru optim in URETRA. Aceasta curatire a uretrei de eventualele urme de urina si de eliminare a mediul acid provocat de urina ramasa, este strict necesar sa fie realizat fiindca un mediu cu pH acid este "nociv" si "mortal" pentru spermatozoizi. Lichidul preejeculator nu are nici un rol in usurarea penetrarii vaginului de catre penis, fiindca o umezire corespunzatoare a vaginului este asigurata de catre secretia vaginala produsa de alte glande specializate situate in mucoasa vaginala. Cantitatea de lichid preejeculator produs de catre barbati poate sa fie foarte diferit, variind in limitele cuprinse intre 0 (zero) adica sa lipseasca cu desavarsire in cazul a circa 1 din 5-6 barbati, la cantitati mari/foarte abundenta cam tot asa in aceeasi proportie.

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Ce ti se intampla, este ceva normal, pentru un baiat care vorbeste sau se plimba cu o fata de care ii place.

| Camuflaj2017x a răspuns:

Du-te ma cu porcariile tale ca faci misto.

| Georgelinoss explică (pentru Camuflaj2017x):

Nu fac nici un misto! Cer doar ajutorul nu am de ce sa fac misto!

| Camuflaj2017x a răspuns (pentru Georgelinoss):

E din cauza ca te exciti prea rau atunci.

| cristi10grei a răspuns:

Nebunule care esti tu nebun! te exciti asa numai cand stai langa fetii ai? stai clam coane cu timpul trece e acum asa la inceput

| Helpme99 a răspuns:

laughing stai linistit. Si mie mi se intampla si e normaaal. Se numeste lichid preejaculatorwinking