| Antonia5555 a întrebat:

Buna seara! Sper sa vadă cineva acest mesaj și sa ma ajute! Am întreținut relații sexuale cu iubitul meu acum ceva timp,protejat,iar acum îmi întârzie menstruația. Țin sa Menționez ca,atunci când ne am oprit din a face pentru o perioada de timp,mi-a întârziat iarăși. Și pe parcursul relației mi-a întârziat,in special prima oară. După ce am început sa facem regulat, s-a reglat ciclul. Sunt panicata, dați mi un sfat va implor!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ciclul tau este de tip NEREGULAT dupa cum il descrii si sexul protejat NU are nici o relevanta in succedarea ciclului, fiind doar imaginatia ta.

Atata vreme cat ati avut absolut toate partidele sexuale protejate cu prezervtaiv, nu vad nici un motiv pentru care ai fii panicata, speriata sau stresata.

Retine pentru toata viata: ciclul tau este de tip NEREGULAT!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

A fost protejat.
Daca si regulat a fost tot protejat, la fel, irelevant.

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita și liniștită dacă ai respecta planul Creatorului și ai alege pe viitor sa faci sex numai după căsătorie, nu nevoia Lui sa treci prin acest stres. În căsătorie o sarcina neprigramata nu e o asa de mare catastrofa, ai alături un bărbat pentru eventualii copii și fiul nostru de 5 ani l-am avut cu prezervative cu tot, soțul meu glumea ca ii vom chema de nasi pe cei de la durex.

| dullcat a răspuns:

Buna.Asteapta sa iti vina menstruatia.Cat timp a intarziat? Incepand cu 10 -14 zile poti face un test de sarcina.

Sa stii ca de obicei menstruatia devine regulata la un moment dat cand mai cresti, deci mai bine sa nu retii ideea zisa mai sus pe viata.laughing

| relian a răspuns:

Sa te ajuta la ce, sa iti vina menstruatia sau ce anume doresti laughing Esti panicata, dar cand te-ai jucat cu dinsa nu erai panicata laughing

| Crackman a răspuns:

Daca a fost protejat ce iti faci probeleme?

| sammie a răspuns:

Ai menstruația neregulată.

| Sistemulxxl a răspuns:

Unde-i intrebarea?

| Sistemulxxl a răspuns:

Lasa-te de,, relatii'' si casatoreste-te. Scapi de atata stres. Viata de vagaboanda e plina de riscuri.

| FindMyName a răspuns:

Sexul protejat nu are nicio vina.
Ai o menstră neregulată.