Cel mai bine e sa-i spui verde in fata.
"Adevărul doare întotdeauna, dar, dacă vrei să te vindeci definitiv, nu există alt leac mai bun decât el."
Chiar daca va suferi, macar tu ai fost sincera.
Cred ca cel mai bine ar fi sa fii sincera si directa.Din moment ce lucrurile nu merg nu faci decat sa intensifici agonia.Mi se pare un gest demn, decat o minciuna perpetua
Buna nu-ti pot spune mai multe decat ascultati inima ci nu mintea. (nu gandi cu capul ci cu inima) spune-i adevarul tot ce ai scris aici spune-i ca nu merge relatia voastra ca nu simti nimic pentru el apoi ascultal si spune-i ca veti ramane prieteni (amici) orice s-ar intampla) :*sper ca te-am ajutat.:**
Din pacate pentru tine, numai adevarul poate fi cea mai buna solutie, iar el daca este baiat istet iti va multumi.
SIMPLU II SPUI...nu incerca sa eviti sau altceva caci doare al dracu de rau in cazul de afla si doar al dracu de rau oricum daca gasesti motive stupide. Daca te iubeste sau tine la tine cu adevarat atunci o sa inteleaga chiar daca la inceput o sa ii fie mai greu.
Cel mai corect din partea ta ar fi sa ii spui ce ne-ai spus si noua. O sa il doara acum, dar o minciuna l-ar durea mai mult.
Aia-i relatie, de 3 luni? Voi va plictisiti dupa 2 saptamani, d-apai dupa 3 luni - atunci sunteti sufocati! Dar daca se va intampla vreodata sa va placa cineva si veti avea parte de un refuz de a continua sa vedeti cum v-ati gandi de 100.000 de ori inainte de a face pasul asta.