Deci tu vrei sa gasesti prostul ala care nu se supara ca te duci in club "cu prietenele"? Ha ha, mult succes! Apropo, ce cauti in club singura, daca ai iubit? Si te rog, nu-mi veni cu vrajeala ca te duci sa te distrezi cu prietenele...asta e pentru fraieri.
Modul "neprovocator" se cheama decent. Barbatul nu are o problema cu felul cum te imbraci, atata vreme cat nu iesi cu bucile la vedere, cu juma'de țațe descoperite sau cu buricul gol. Asta deja e vulgaritate si ceilalti barbati isi vor face o impresie total gresita si cam toti vor incerca sa duca acea fata in patul lor..In ceea ce priveste clubul, il poti include si pe el. "Relatie toxica" de ce? Ca probabil iubeste si ca vrea acea fata doar pentru el? Ca-i vrea binele si ca nu doreste sa auda vorbe rele despre ea? Ca-ti spune ca te-ai imbracat ca o "panarama"? Mai bine sa ti-o zica cel de langa tine, decat sa auzi treaba asta din partea unor straini.
Mi se pare o prostie să încerci să controlezi viata celui de lângă tine, o persoana care chiar vrea sa te înșele, te înșeala și cu tine de mana.
Dar neavând încrederea de sine crescuta se înțelege.
Ce este greșit să ieși la club? ( încep cu prima idee).
Mai ales cu prietenele tale cu care nu ieși la agățat ca nu asta este ideea clubului( chiar dacă mulți asta cred) ci sa dansezi, sa te simți bine.
Cat despre îmbrăcăminte, sa zicem ca încearcă să te protejeze de alte persoane de sex masculin care s-ar putea da la tine și da.
Dar în schimb, consider ca fiecare are dreptul de a alege cum sa se îmbrace asa cum dorește.
BUBULINA întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: