Stai foarte bine prietene, altii se plang ca au sub 15 si posteaza pe toate site-urile problema lor, dar esti ok, din cate am inteles eu corpul se dezvolta pana la 22 ani km asa nu stiu sigur,
dar vezi ca trebuie sa stii cum sa il folosesti numai bine
@ivancea2 Nu vad de ce as minti avand in vedere ca nu castig si nu pierd nimic. Nu va cunosc, nu ma cunoasteti. Cand am masurat cu metrul de croitorie atat mi-a aratat. Spune-mi, daca stii, cum sa masor pentru o dimensiune mai exacta.
Poate e mutant
Nu vreau sa intelegi gresit, eu nu jignesc.Stii ce inseamna CIRCUMFERINTA?
Da, e pi ori diametru, dar diametrul il pot ghici doar ochiometric.
Habar nu ai ce inseamna circumferinta asa-i ?
Ca sa iti masori circumferinta la penis chiar sunt curios cum ai calculat tu cu pi ori raza cercului chiar sunt miscat. In fine daca vrei sa masori circumferinta penisului poti sa ei o ata sa o infajori in juru penisului pana ajung iarasi de unde ai inceput dupa faci in semn pe ata etc si dupa ei ata si o lungesti si o pui langa o linie si vezi cat indica sau poti face direct cu un metru dinacela flexibil
Mai taie din ei, da-i draq! la cm din circumferinta ma refer, in rest lungimea e ok
Stai linistit, ai totul in regula
corpul creste la fiecare diferit, dar in principiu cam pina la 20. funda?
Nu vad de ce as minti avand in vedere ca nu ma ajuta cu nimic. Poate am gresit cand am masurat, dar asta mi-a aratat metrul. Unde sa masor pentru a obtine o dimensiune mai exacta?
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: