Prezervativ folosesti mereu! pentru sanatatea ta, mai bine asa, nu merge pe incredere, fata poate nici nu stie ca are o boala.
Pai nu e o regula sa se rupa prima data, la unii nu se rupe deloc, nu stiu, parca se opereaza asta daca vrei.
la mine nu s-a rupt prima data, ci cand am facut-o cu o virgina, ce sa-ti spun, am simtit o mica durere, dar ca sa scap de durere am simtit ca singura solutie e sa continui, dupa a fost mai rau, am observat ca era si putin sange in prezervativ... nu e cine stie ce, oricum nu e ce simte o fata si pana la urma nici pe ea nu o doare asa rau daca o face din placere
Marea majoritate a barbatilor raman cu frenul (ata popular) intact toata viata. Dupa inceperea vietii sexuale aceasta se intinde fara a se rupe mai ales daca se foloseste prezervativul. Ruperea frenului este accidentala cauzata de o masturbare prea violenta, un sex anal fara lubrefiere suficienta sau voit dar cu totul inutil.Folosirea prezervativului este obligatorie in cazul celorfara experienta sexuala si pentru a preveni imbolnavirea cu BTS in cazul sexului ocazional.
Pentru majoritatea nu se rupe ci doar se intinde. Pe mine nu m-a durut de loc prima data, doar ca am fost un pic iritat o zi dupa. Prezervativul este recomandat, poti lua un BTS chiar daca o faci cu o virgina. Unele se fac de la excesul de antibiotic, sau poate fi purtatoare a virusului herpesului si la ea sa nu se manifeste.
Hey, ata nu e egal himen la femei! Cam greu se rupe si nu e obligatoriu sa se rupa vreodata. Mai mult, placerea e mai intensa cu ea.
Foloseste pezervativ, mi-e cand mi s-a rupt m-a iritat putin penisu.
Daca e virgina poti sa pui si doua durexuri ca se elimina lichidul ala care iese din ea pe primul si e posibil sa se sparga. Depinde acuma de situatie si cum arata fata aia.