Fa sport si daca te doare poate faci febra musculara si asta e bine inseamna ca lucreaza muschii! Nu mai manca dulciuri, paine, grasimi si fa sport! In vacanta poti sa slabesti foarte bine daca nu maananci deloc dulce si paine! De exemplu eu am renuntat numai la astea si fara sa fac sport si se vedea ca am slabit! incerca si tu poate merge si la tine! Sau poate depinde de organism! Dar daca faci sport si mananci ca purcelusu no sa slabesti niciodata! Bafta!
Chiorule asculti prea mult Parazitii. si am rugat sa tratati problema cu seriozitate va rog
Buna fotbalistule, sunt exact ca tine doar ca am 70kg si vreau sa slabesc peste vara mai ales sa dau burta jos. Fa ca mine is dupa un timp o sa apara rezultatele. Chiar mi se pare ca am dat putin jos- fac de 2 saptamani
1)ABDOMENE-cu picioarele pe canapea(sau fotoliu) iar spatele pe jos faci 20 de abdomene dupa care iei o pauza de 10 secunde si mai faci o serie dinasta.
2)PT MUSCHI LA MAINI*-cu genunchii pe canapea(sau fotoliu) te lasi in maini pe jos si faci 20 de flotari dupa care iei pauza 10 secunde si repeti exercitiul.
3)Pt antebrat(ff.important daca ai probleme cu cei mai mari, eu fac si cand am dat un K.O l-am lasat jos, si eu care eram al' mai fricos din scoala)-iei o minge mica si strangi pumnul cu ea in mana de 100 de ori dupa care schimbi mana.
Eu fac de 1 pe zi exerciile acestea dar daca poti, fa-le de mai multe ori pe zi si o sa reusesti.BAFTA si fundita te rog
P.S:am uitat sa mentionez.Bea ceai de ginseng slabesti cam 2-3kg pe saptamana
Salutare.
Deci uite cum faci, incepi de la o luni.
Tu zici ca faci 100 de abdomene dar, pariez ca nu sunt corecte.
Incepe cu 15 abdomene dar le faci asa : cu o greutate mare pe genunchi si una pe tibie si te ridici in 2 timpi pana ce ajungi cu coatele la ''pulpe'' si inca 2 timpi pana ce revii complet drept.
Tractiuni: pe o bara unde esti complet drept.
O tractiune corecta este cand incepi cu ambele brate intinse complet si ajungi cu umeri la bara, iar a doaua iar cu bratele intinse.
Incepe alergare de rezistenta 600 m, 750, 900, 1050 si adaugi +150 m...dar 600 m timp de o saptamana in fiecare dimineata ca si celelate exercitii.
Cam asta e tot.
Am uitat - o saptamana de 15 abdomene, 5 tractiuni, 600 m.
- alta saptamana de 20 abdomene, 8 tractiuni, 750 m. Asa adaugi la fiecare saptamana 5 abdomene, 3 tractiuni si 150m.
Pa, pa si speer sa te ajute.
anonim_4396 întreabă: