Iti circula prin cap tot felul de prostii? Ce prostii?
In primul rand trebuie sa slabesti si apoi mai vezi tu ce mai faci...cum ar fi sa preiei tu initiativa. Provoaca-l, aprinde-i imaginatia, propune-i jocuri sexuale.
Daca una dintre prostiile care-ti circula prin cap e sa-ti faci amant, sa stii ca si ala tot atragatoare te vrea...deci apuca-te de sport si tine dieta.
Există vibratoare. Nu fac mofturi și nu se opresc înainte să simți orgasmul (decât dacă uiți să schimbi bateriile).
Ia tu initiativa.
Se spune ca sexul incepe de dimineata, cu un sarut, un te iubesc, complimente si gesturi dragastoase pe parcursul zilei, ca sa se intample... seara.
Daca nici asa nu functioneaza, mergeti la un psihoterapeut specializat pe probleme de cuplu.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
De ce nu o faceți des? asta doar el îți poate răspunde de ce nu este interesat, îl chemi la masă și stai la o discuție serioasă și îl întrebi ce îl deranjează. Dacă te înșeală cel mai probabil nu va recunoaște, dar nici nu poți trage concluzii pripite fără dovezi sau fără să se întâmple ceva pe față. Deci, nu te apuca să îl urmărești sau lucruri mai grave că mai rău îl vei îndepărta. De ce să nu faci și tu pasul? Poate chiar i-ai trezi și mai tare interesul.
La partea cu îngrășatul cu o alimentație bună și ambiție se poate rezolva, deci asta nu este problemă gravă. Succes!
Salut!
Se numeste plafonare.
Te-ai vazut cu sacii in caruta=ca ai sot si te-ai delasat.
Cand erati doar iubiti,te ingrijeai? Te machiai? Te aranjai? Eh,fa-o si acum.
E mult mai usor sa pui kg,decat sa le dai jos.
Tie cum iti este bine cu tine? Iti place de tine asa grasa?
Slabeste,poarta lenjerie sexy, initiaza tu partidele(initiezi, dar tot la primire stai), plecati pe undeva.
Ideea este sa faci ceva, nu sa te complaci asa.
Eu nu știu dacă tine neapărat de felul în care arăți pentru că am văzut femei de 2 ori cât mine cu viata mai activa sexuala cât am avut eu în 6 ani, ele fac într-un an cum ar veni și poate doar cu un singur iubit chiar adica nu neapărat ca ii schimbă.
Poți sa slăbești pana mâine sa zicem, mereu vor fi femei frumoase și poate chiar perfecte din punct de vedere fizic uneori chiar împlinesc mai multe criterii și sunt tot ce trebuie, unele mai sunt chiar și singure. Exista lucruri care nu se afla în puterea ta și asta nu zice nimeni sa nu te apuci de slăbit sa vrei sa fii atrăgătoare, dar nu te ambala cu ăștia pe aci cu sfaturi de adormit copiii nu îți crea speranțe, tine cont sa faci doar ce-ti sta în putință iar în ceea ce privește aceasta frustrare, nu este de ignorat pentru că pe parcurs poate deveni ceva foarte serios și ceva care sa te roadă mai mult decât acum, pentru că vei depune efort sa faci ce poți tu sa faci, vei încerca ca și acum sa înțelegi de ce și nu vei ști dacă lucrurile se vor schimba între voi sau nu. Îți răspund din prisma unei femei căreia nu-i place sa ia inițiativa, nu face nimic de fel și,, așteaptă sa primească " cum ai zis. Ți s-a reprosat probabil ca aștepți sa primești, dar sa știi ca nu e asa! Nu este complet vina ta pentru felul tău de a fi. Acest om când te-a ales, te-a văzut cum esti la pat inhibată sau etc, și ti- a făcut și copiii, colac peste pupăză. Știi că m-am gândit mult la asta și eu? Eu am ajuns sa consider asa după cele ce știu și eu nu sunt în măsura sa dau sfaturi unei femei măritate și mai mari cu experienta de viata, dar eu aleg sa-ti zic totuși ce cred. Cred ca ne simțim asa ca și cum,, așteptam doar sa primim" doar în momentul în care suntem lângă acei oameni care nu vor sa mai ofere de fapt și tu ajungi sa simți ca și cum nevoia ta de a primi este cauza, dar nu este doar aceasta cauza. Acel om nu mai simte sa se implice, nu simte sa facă și dacă a făcut nu mai simte, dacă nu a făcut niciodată atunci nu a simțit niciodată. Indiferent câte kg dai jos și asa și cum o sa arăți, poate a văzut sau nu a văzut el dar femei frumoase sa-i stârnească imaginația sunt multe, leac nu este pentru situație. Dacă omul a simțit sa fie altfel și nu mai e atunci mai e speranță, acea speranță numai tu poți sa știi cum sa fructifici aflând exact cauzele pentru că nu există doar una și ținând cont de faptul ca nu este în puterea ta complet. Unele lucruri nu sunt în puterea ta indiferent de.