| croissant a întrebat:

Buna seara, sunt cu un băiat, îl iubesc dar problema este ca își dă drumul prea repede cand facem iar din cauza aceasta partidele de dragoste sunt scurte cam 5 minute. Ce pot face in acest sens? Imi doresc sa pot ajunge la orgasm... Fara raspunsuri rautacioase

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Daca simti cand ii vine sa ejaculeze, o strangere a penisului intre testicule si corp pana la durere, cu un deget pe canalul urinar, va bloca ejacularea. Dar pentru asta trebuie sadiscuti cu el si sa accepte.
Un phar de tuica, unul-doua de vin sau o masturbare inainte, va face ca actul sexual sa fie prelungit.
Metodele sunt pe seama lui.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O faceti de doua ori la rand. PS un vibrator ar face minuni.

| Freya1 a răspuns:

Pai vorbeste cu el si spune-i ce te framanta si care este problema.
Face-ti cu prezervativ si spune-i sa incerce sa se abtina putin sau sa te stimuleze pe tine mai mult.Pana atunci puteti incerca sexul oral ca sa ajungi la orgasm.
Daca face eforturi si nu poate spune-i sa mearga la medic sa vada daca cumva are o problema.

| corbulalbrosu a răspuns:

De fiecare data, prima oara sa fie practicat un preludiu care la nevoie sa fie mult prelungit, incat la terminarea preludiului tu sa fi total relaxata si sa fii deja prin preludiu adusa in starea de excitare extrema ca si ceea ce apare/se manifesta inaintea orgasmului. De asemenea, fiecare partida de sex sa fie programata de asa maniera incat sa aiba minim 2-3 reprize de sex, incat chiar si daca primul act sexual este scurt. urmatoarele fiind mai lungi sa iti ofere posibilitate de a ajunge la orgasm. Si daca nici asa nu reuseste sa te aduca pe culmile placerii, atunci tot cunilita de final ramane... sfanta. Multa sanatate!

| Grama_Dani_2001 a răspuns:

Schimba des pozitiile, si incercati sa beti vin rosu inainte, face minunihappy

| mgtow a răspuns:

Cumpara prezervative durex efect retrogradat si va rezista 20 min. Eu am tinut 40 min cand am mers cu una si am zis sa vad daca merita alea

| HadesSs a răspuns:

Cum au zis si ceilalti, cateva pahare de vin rosu face minuni, daca nu, lasa-l pe el sa isi dea drumu prima oara apoi stati un pic si o luati de la capat.

Răspuns utilizator avertizat
| Stonehard a răspuns:

Sunt prezervative Durex Performa le zice daca nu ma insel. Am folosit odata si cred ca m-a tinut undeva la 40 de minute. M-am terminat foaaaarte greu. Sau sa incerce ceva pe baza de lidocaina. Succes!

| Romanul86 a răspuns:

Sex Power – Supliment pentru stimularea erectiei, nu are reacții adverse sau contraindicați. Sau stai tu deasupra lui!