Distanta nu desparte oamenii ci este un test pentru a-ti arata cat de mult te iubeste. Daca raspunsul este ca te iubeste suficient de mult atunci el te va astepta pana vei termina chiar si facultatea asa ca ma bine nu mai incerca tu sa pleci de acasa ca atunci cand o sa dai de greu vei vrea sa vi acasa la mama si la tata dar s-ar putea ca ei sa nu te ma primeasca atunci. Asa ca nu iti mai bate capul tau frumos cu treburi de-astea mai bine asteapta sa mai vezi si tu ce inseamna viata si cu ce greutati ai putea sa te confrunti.
Sincer nu cred ca faci bine daca pleci de la ai tai pentru el mai bine ii spui sa te astepte daca te iubeste la fel de mult cum o faci si tu Nu uita ca ai 17 ani, adica esti minora si o sa aiba el probleme dupa
Nu o lua in nume de rau dar ar fi bine sa astepti decizia e doar a ta Bafta!>
Asculta-ma bine.Nu e deloc ok ceea ce vrei tu sa faci! si o sa-ti spun si de ce.eu am avut o colega, care pe la 17-18 ani a cunoscut un baiat din alt oras(distanta dintre ei era foarte mica,adica orasele erau foarte foarte aprroape). baiatul i-a umplut capul de prostii si a convins-o sa plece de acasa.ei bine, fata si-a lasat familia, adica parintii si sora mai mica si a fugit dupa el, Acum, dupa o relatie de 2 ani, baiatul a dat cu piciorul la tot ce-a fost frumos intre ei. Fata s-a intors cu coada-ntre picioare la parintii ei si acum sufera dupa ala.Deci,gandeste-te foarte bine! Pe langa faptul c-o sa-ti faci de ras parintii, crede-ma, n-o s-o duci prea bine!
Si sa-ti mai zic ceva, la un moment dat m-am aflat si eu in situatia asta, oarecum.Adica fostul meu prieten mi-a cerut sa ma mut la el(pe noi ne despart 40 km), promitandu-mi muuuulte lucruri, evident pe care nu le-am crezut.Si i-am explicat destul de clar ca eu nu vreau sa-mi las familia pentru el si sa dau cu piciorul la intreaga mea viata de pana acum, si sa stii ca am 20 de ani, nu sunt o copila d-aia care habar n-are ce vrea.Deci,citeste toate comentariile care ti-au fost lasate la intrebare si analizeaza bine de tot situatita, ca sa-ti fie bine si sa nu regreti mai tarziu! Numai bine!
Heii.
Înţeleg că-ţi e greu fără el, însă distanţa doare. Şi timpul petrecut fără el nu e plăcut.
Însă, consider că ar trebui să termini şcoala, şi apoi vei putea să mergi la el. Asta ar fi decizia cea bună. Vă veţi vedea când veţi avea timp şi totul va fi ok.
Acuum, depinde de ce vrei face tu. Dacă vei pleca fără ca părinţii să te lase, nu o să iasă prea bine nici pentru tine, nici pentru el.
Succes cu prietenul tău şi succes la şcoala!
Pa paa.
Este foarte bine sa pleci du-te...ce conteaza parintii .ce conteaza sa speli bebelushi de la anii astia nu? ))
Si eu sunt de parere ca nu e bine ce vrei sa faci, e mult prea devreme sa va mutati impreuna, plus ca esti minora si mai pe scurt distanta e doar un test sa zic asa, ca daca chiar va iubiti asa mult relatia voastra o sa rezite si la distanta atata timp cat va fi nevoie, daca nu atunci inseamna ca nu a fost dragoste adevarata!
Mai daca intre voi e o asa mare iubire si crezi ca va merge bine...ok da e mai bine sa astepti si timpu le rezolva fara sa iti dai seama o sa ai raspunsu peste ceva timp, mai asteapta ai rabdare ...MULTA RABDARE cu rabdarea iti ies multe
linarkfts întreabă: