Buna! Nu prea stiu ce sa-ti spun, dar eu personal nu am crezut in relatiile la distanta, din cauza geloziei mele excesive si a posesivitatii totodata. Daca va placeti asa mult alta alternativa nu este decat sa faceti un sacrificiu si unul din voi sa se mute langa celalalt.Si daca v-ati placea asa de mult pe cat spui n-ati vorbi rar fiindca ati muri unul de dorul altuia.In concluzie, se spune ca e mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.Gaseste un echilibru fii realista! Tu si cu el sunteti singurii care puteti decide ce sa va intampla in continuare! Sper ca te-am ajutat!
O persoana care iubeste nu se da asa usor batuta. Nu se spune ca in dragoste nu conteaza( nici) distanta?
Pai de ce vorbiti asa de rar? poate ar trebui sa vorbiti mai des, eu cred ca merita efortul daca va iubiti cu adevarat si intr-o relatie trebuie sa faci sacrificii stiu din propria experienta. si eu am asteptat cateva luni, intotdeauna o sa fie bine dupa rau, poate el e baiatul potrivit si de aceea te simti asa
HappynewCenusa întreabă: