| Sebastian_Pavelescu_1997 a întrebat:

Buna seara,
Sunt împreuna cu iubita mea de 11 luni, in aceste 11 luni am trăit o poveste frumoasa de dragoste, relația a început la distanța și de circa o luna ne am mutat împreuna, eu nu am verificat o niciodată in telefon sau etc, pana intr o seara când i am deschis telefonul și am văzut ca vorbea cu prietena ei cea mai buna cu care locuia pana se ne mutam împreuna despre un tip cu care a fost înainte, ca și a lăsat " poarta" deschisă pentru el, când s-a trezit am confruntat o și din una in alta mi-a zis ca a vorbit cu acel tip și acum 2 luni de zile, motivul a fost " eu ți am cerut o pauza atunci dar tot m ai întors și etc " in acel moment mi am strâns tot și am plecat. a reușit sa ma întoarcă, m-a implorat și a șters toți băieți de pe rețelele de socializare și mi-a promis ca nu se va mai întâmpla. dar eu tot trăiesc cu gândul asta și mai ales oare câte mi-a ascuns?

P.S eu m-am mutat in alt oraș pentru ea

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ma ingrozeste ce comentarii ai primit, bai frate, stai linistit ca nu ai gresit cu nimic, impreuna de 11 luni, mutati impreuna de o luna, faptul ca ea ti-a recunoscut ca vorbit cu alt tip acum 2 luni, adica foarte recent nu e semn bun, si faptul ca a vrut o pauza la fel, alt redflag, pauza se traduce prin "vorbesc cu altul, sa vad ce iese", chit ca vrei sa accepti chit ca nu, o tipa nu o sa ia o "pauza" pentru a sta singurica fara sa vorbeasca cu nimeni, iti zice fratele tau patit chiar craciunul trecut cu aceleasi minciuni asemanatoare, atentia ei a fost spre alt tip, stai daca simti nevoia, dar faptele astea aparent mici sunt de fapt grave, poate s-a speriat acum ca o parasesti, poate, dar vezi ca esti la inceput de relatie si ai probleme cu loialitatea ei fata de tine, ce cauti sa iti dai mesaje cu altii cand esti intr-o relatie? Am inteles, colegi de munca sau anumite chestii banale, ca fetele mai primesc mesaje de la alti baieti care incearca stiu asta, dar "poarta deschisa" suna a ceva mai mult decat un simplu prieten laughing
Va tine aceasta sfintenie a ei momentan, ca e totul recent, vezi peste o luna doua cum sta treaba, sfatul meu e sa nu te culci pe o ureche, fii cu ochii in 4 ca treaba nu e sigura.

| relian a răspuns:

Lao frate, e clara ca nu te place asa cum ar trebui.Nu zic ca nu te place, dar te place la modul acolo sa fie si e a cu cineva.
Cind va intilni, cand va apare barbatu visat de ea, o sa iti dea cu sutu de nici nu ai fi existat vreodata.
Ascula ce zic, am vazut destule genul asta.Atit barbati cit si femei, la fel procedeaza.Nu merita iti pierzi timpul.O sa iti aduci tu aminte mai tirziu.
Stiu ca nu e asa de usor, pentru ca tu esti cel care sentimente reale fata de ea,. dar ea nu are cine stuie ce sentimente fata de tine.
Cind iti place de cineva nu mai e xista altii cu care sa flirtezi, adica cei aia?
Ea cu tine, auzi iti ceruse pauza laughing dar ce erati intr-un meci de box.Fii si tu atent ce tupeu porcesc pe ea, era cu tine, o cauta ala, sau ea il cauta, apoi voia pazua cu tiene, adica ea sa mearga la ala, sa vada daca iese ceva, in caz ca nu mergea, hai la papagal, lasa ca am pe asta tantalau.

Nu merita, aasculta ce spun.Cauta pe una care sa te placa pe tine si sa nu mai se uite dupa altii., Ea nu sa uitata intimplator, stii ce zic, adica ca tot omu, mergi pe strada, pe la mall, vezi lume, vezi una buna, te uiti si tu ca omu, dar aia e tot.Si femeile la fel se uita, dar asa fara sa stie pe careva.
Ea deja fata vorbera cu fostul, in timp ce era cu tine.Tu pe ce post erai, sau esti, coleg de aptm sau ce anume?
Normal ca tea implorat, banui ca ea umbla dupa fostul, ala nu eu promis nimic, asa ca nu vrea sa ramana iar singura in caz ca ala nu mai e curios de ea.

Nu merita, pune si tu si cauta pe alta, cand gasesti spune-i la revedere, sa mearga sa stea singura si cand o apare barbatu visat de ea sa se bage, nu sa raneasca pe altii nevinovati pentru mofturile ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate este Absolut normal sa mai vorbesc și cu alți oamenii chiar dacă sunt băieți ce sunteți atâta de disperați? Gelozia asta nu-i normală la voi nu va înțeleg mentalitatea asta bolnavă...lasă omul sa ai prieteni fie colegi de munca fie știu eu prieteni vechi nu o sa mai aibă prieteni din cauza ca tu crezi ca ia gata este cu toți bărbați ca are doar prietenii ești bolnav rău de tot...

| Nicoletaiwhbwbwbbwbw a răspuns (pentru anonim_4396):

E vorba de respectul față de partenerul tău, atât

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terminați cu rahaturile astea și mentalitatea asta bolnavă gata dacă are prieteni băieți gata este și cu ăla asta este cea mai bolnavă mentalitatea care poate so aibă un om Sănătos. Astea geozile asta de rahat nu duc nică ieri absolut nică ieri și mai mult va faceți rău și va îmbolnăvit dracu mai rău lăsați oamenii sa ai prieteni frate nu mai fiți bolnavi mintali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când în încrede in omul pe care îl iubești cu adevărat nu vrei să-l controlezi nimic mergi pe încrederea Adevărată și gata nu mai stai sa telefon și alte rahaturi bolnave sa controlezi aia sa faci aia sa controlezi nu știu ce rahat și conturi.

Într-o relație nu trebuie sa fi ca la pușcărie

Ori iubești cu adevărat da cu Adevărat ba cu Adevărat și termini cu rahatruile cu cine vorbești da ăla cine este sau ce conturi ai nu știu ce alte rahaturi bolnave mintale Handicapat infecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți sate muți din 100 de orașe poți sai controlezi toate conturile pe care le are poți săi ști toți prieteni astea nu va schimba cine ești cu Adevărat. Asta este ce a bolnav sa vrei sa controlezi un om în halul ăsta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă să aibă prieteni cu cine vrea lasă să trăiască cu vrea. Tu iubește cu adevărat indiferent... Indfierent... Iubește cu adevărat da cu Adevărat fără sa controlezi ce prieteni are ce conturi are ce alte nu știu ce rahaturi de control mai vrei sa controlezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da și când iubești cu adevărat sa fi sigur ca pe omul ăla îl iubești mai mult decât pe tine însuți și decât ori ce și ori și cine și mai mult decât Dumnezeu și pe tine însuți sa iubești nebunește până uiți de tine și te dai cu capul de pereți asa sa iubești nu cu ce Handicapați faceți voi control conturi nu vrobi cu nu știu cine ca asa și pe dincolo frate să-ți mai spun și ceva o femeie sau un bărbat dacă vrea sa înșele o va face indiferent dacă are cont de Instagram sau nu da nu aicia este probleme și la faptul ca aveți mentalitatea bolnavă vreți sa controlați oamenii