| ovialex9 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de 2 luni si am vazut ca ea a inceput sa se plictiseasca cu minesad. Vreau sa ii fac o surpriza sau ceva frumos pentru ca sa vada ca o iubesc, ca ea sa nu creada ca eu nu o mai iubesc.Va rog foarte frumos sa ma ajutati.Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate un cadou sau un bucet de roze sa-i daruiusti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... poate ii poti face o declaratie, sau ceva de genul asta. dar depinde si de firea ei, de ce ii place si ei, de exemplu mie imi plac tipii sinceri si la obiect, dar imi place sa mi se faca si complimente.

| RyanGeorge a răspuns:

O surpriza? Ok, cand esti singur acasa te duci in bucatarie pui masa in mijloc o aranjezi frumos cu sampanie si 2 pahare + o pizza sau eu stiu, cumperi cateva trandafiri rupi petalele le imprastii in toata bucatarie pui si pe dulap - pe masa, acoperi fereastra de la bucatarie cu ceva gasesti tu sa poti aprinde lumanari happy o muzica ceva blues te descurci tu importat sa ai imaginatie si sa o pui in practica si asta e surpriza : O cina romantica doar voi doi, o vei impresiona TRUST MEwinking

| Ririru a răspuns:

Varsta?

In fine. Pai, depinde ce faceti.
Cumpara`i un cadou frumos, sun`o mai des[ai grija sa nu o stresezi.], spune`i ca o iubesti in fiecare zi, cat de bine arata, invit`o in oras.

E o idee sa o chemi la tine sa mancati o pizza, sa va uitati la un film, ceva de genul asta. :*

| Hahaha_5483 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa intri la actiunehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent, gateste-i :)
uite un site http://www.gourmandine.ro
cred ca m-ar impresiona f mult daca iubitul meu mi-ar gati. asa cum stie el :X [suntem de 2 ani impreuna dar niciodata nu a facut asta.toate la timpul lor]