Of, greu cu situatia asta.
E neplacut pentru ea ca ai presat-o si tinand cont ca are si un copil, e groasa.
Tot ceea ce-ti sugerez este sa ii acorzi timpul necesar pentru a-si linisti sufletul si timp pentru a petrece cu copilul. Partea dificila este ca daca ea nu te mai vrea, nu prea ai ce face.
Nu exista pauza intr-o relatie. Ea este sau nu este.
Te cred ca iti este greu si e normal sa-ti fie greu. Dar, daca este sa fie a ta, va fi cu siguranta. Cateodata ne lasam in voia lui Dumnezeu.
Ea in primul rand are nevoie de stabilitate emotionala ca sa ii poata oferi copilului o viata linistita. Poate in tine a vazut barbatul cu care poate crea un camin, copilul ei sa aiba un tata si probabil vazand ca te-ai imbatat si " te-ai dat " la o colega de-a ei s-o fi gandit ca iar va suferi si a preferat sa puna punct. Trebuie sa o intelegi si sa ii fi alaturi stiind ca a trecut prin perioade grele cu fostul sot si ca acum sufla si in iaurt.
Daca spuneai si varsta ta era bine. Oricum, reiese din „romanul" tau ca esti mai tanar decat ea. Cred ca si-a dat seama ca nu are un viitor asigurat cu tine. Vrei doar sex. Intr-adevar, nu este o panarama, asa cum scrii tu aici.
Gresit,n-am vrut sex si nu stiu de unde ai dedus asta.
De ce nu o ceri de nevasta, daca ai sentimente asa de puternice poentru ea?
Macar ii conferi siguranta si dragoste, ceea ce fostul sot nu i-a putut oferii.