Se numeste misogin.El are dreptul sa se culce cu zeci de femei ca nu este nici o problema, dar femeia nu are dreptul la plăceri.
Dacă el are concepția asta despre femei ar trebui să te gândesti mai bine daca nu cumva si despre tine are aceiasi parere chiar dacă ai avut până acum doar un partener.
Nu zice nimeni ca este frumos sa ai o listă de bărbați ca si cele de pe varianta, dar daca nu iti merge o relație e dreptul tau sa mai încerci.
Nu e ok cum gândește.
Nu poți să judeci pe nimeni pentru trecutul său.
E decizia ta dacă îți dorești o relație cu el.
Mie mi se pare ca e un încuiat din secolul trecut sau vreun musulman care vede femeia doar ca pe un bun al bărbatului. Femeile sunt la fel ca bărbații, pot avea mai multe relații din dragoste sau nu căci și noi avem hormoni la fel ca și ei. Calitatea unei femei vine de la educație, gândire, capacitatea de a fi demna și pe picioarele ei, nu sta în himen valoarea unei femei. Bineinteles ca o femeie care se respecta va avea grija cu cine se încurca dar sa nu exageram și sa judecam femeile prin prisma relațiilor, în plus o femeie desteapta nu va scrie pe fruntea ei cu câți a fost, genul acesta de băiat desconsidera femeile, și le va desconsidera și prin alte aspecte, eu nu îl vad potrivit pentru o fata bună
Ce sa zic probabil fetele o sa zica ca este nebun si inapoiat.
Eu sunt oarecum de acord cu el, o tipa ce s-a scobit cu mai multi este o martoaga.
Totusi daca omul vrea o femeie virgina, nu prea o sa gaseasca.
Eu am avut parte dar sincer prefer una cu ceva experienta...
El trebuie să fie mulțumit ca te-a găsit si ca stai cu el si sa te accepte așa cum ești fără să
te mai judece pentru ca Nu Are de ce. Ce treaba are el cu trecurul tău? Ar trebui să fie concentrat pe prezent si sa lase acest aspect in pace si sa termine cu prostiile aste ca te vor afecta. Mult succes! Ai grija de tine!
Eu as avea mare grija. Pare genul de om care desconsidera femeia. Daca ti-a spus de la inceput parerea lui despre acest subiect, fii sigura ca, indiferent cate argumente ii vei aduce in favoarea femeilor, nu ii vei schimba parerea. Mai tarziu va ajunge chiar sa-ti reproseze faptul ca nu ai fost virgina, ca ai mai avut un partener sexual sau mai multi.
beausingurlamasamea întreabă: