anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.Sunt intr-o mare dificultate. Multi dintre voi veti spune ca adresez intrebarea in locul cel mai nepotrivit, dar poate se gaseste cineva sa raspunda serios la ea.
Credeti ca e posibil sa iubesti 2 persoane in acelasi timp? M-am indragostit de prietena mea cea mai buna si stiu ca ea ma vede mai mult de atat. Ii tot repet ca suntem doar prieteni cand depaseste masura, dar in sinea mea stiu ca ma mint si pe mine si pe ea. Este oare posibil sa insemne mai mult?

7 răspunsuri:
| SebastianCMT a răspuns:

Probabil va leaga multe si chiar tine la tine, si tot nu m-am prins care sunt cele 2 persoane?

| Danysan a răspuns:

Iti spun doar atat inceteaza cu tampeniile ca e Pritena cea mai Buna. Relatiile cele mai sudate se stabiliesc intre cei mai Buni fosti Prieteni.Atata timp cat ai pentru ea Sentimente puternice nu are rost sa te ascunzi.Ai mare grija sa nu o ranesti ca nu e de saga cu astfel de Relatii. Daca e ceva Serios baga-te, daca nu vezi-ti de ale tale.In ceea ce priveste parte cu Iubirea pot sa iti spun doar atat :Iubirea e doar pentru o fata pentru cealalta e doar atractie.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Probabil tu deja ai iubita insa o placi si pe aceasta prietena, dar ade teama sa nu iti strici relatia actuala si din comoditate nu vrei sa incepi o noua relatie.Insa mai este si faza cu 2 relatii in paralel care nu este prea ok.Sti vorba cu cine alearga dupa 2 iepuri ia soarecelelaughing).
Deci pune-ti ordine in ganduri si vezi daca mai are rost sa continui o relatie doar din comoditate si nu te mai mintii in primul rand pe tine. Minciuna are picioare scurte.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te poti indragosti si de mai multe persoane in acelasi timp. Nu exista un contor al dragostei care sa se blocheze la "1" si sa refuze orice sentiment pentru altcineva.

| Unstopable a răspuns:

Si care e a 2-a persoana? laughing

| vegeta a răspuns:

E posibil sa iubestii in acelasi timp 2 fete dar problema e ce faci in acest caz eu zic sa incerci sa ai o rel cu cea pe care o iubesti cel mai mult si daca nu-ti va reusi cu ia incearca cu cea de a 2 vezi in tot raul este si un bine ca ai si o rezerva...

| caiboiul a răspuns:

Se poate eu cred si mie imi place de doi baieti dar ma decid