| Corinagerogiana25 a întrebat:

Bună seara! Sunt la ziua 5 a ciclului și am făcut sex neprotejat cu iubitul meu, si mai pe românește și a dat drumul în mine… pot rămâne însărcinată? Asta este a doua oară în 3 zile chiar am dubii foarte mari vreau răspunsuri sincere vă rog fără să criticați, noi chiar nu ne dorim asa ceva acum! Mulțumesc ????????

12 răspunsuri:
| Arsenieboc a răspuns:

Bună puiule, dar de ce nu faci anal când ești la perioadă

| Arsenieboc a răspuns:

Corinus, dacă nu ai făcut niciodată anal lasă un msj privat, Îți voi explica ce ai de făcut

| Kufu95 a răspuns:

Peste 3 săptămâni să iei un test de sarcină.

| Adry05 a răspuns:

Dacă ziua a 5 a ai numărat ca primă zi cea în care ai inceput să sângerezi, în mod normal n-ar trebui să fie perioada fertilă deci sunt șanse foarte mici

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da,poți. Ovulatia se întâmplă cu 5 zile după menstruație, iar spermatozoizii trăiesc cam 5 zile în vagin/uter. Plus când ești pe ciclu exista șanse mai mari să ramai cu o infecție vaginala. Folosiți prezervativ. Dacă vrei să afli dacă ești însărcinată, du-te la ginecolog după o săptămână. Vede mai repede decât un test de sarcină

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Arsenieboc):

Nu toată lumea face asa ceva. Nu e un sfat tocmai ok

| Doru51 a răspuns (pentru Arsenieboc):

Fata ți-a răspuns elegant, că nu toată lumea face așa ceva, de ce insiști? nu este ok, ba te oferi și să-i explici, ești cam infantil că să nu spun exact termenul medical.

| VoidEternal a răspuns (pentru Arsenieboc):

"Buna puiule"?
"Corinus"?

Ai putea sa fii mai libidinos de atat?

| Arsenieboc a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Tu faci?

| Arsenieboc a răspuns (pentru Arsenieboc):

Scuze, Mi-ai scris ceva in privat, am șters din greșală mailul

| Arsenieboc a răspuns (pentru VoidEternal):

Vrei puțină...

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Arsenieboc):

Eu nu ti-am scris nimic