| cami_6226 a întrebat:

Buna seara, sunt maritata de doi ani si sotul meu vrea sa facem dragoste in fiecare seara, uneori facem si de 4 ori pe zi, intrebarea mea este, daca nu este periculos pentru organismul meu.ma pot imbolnavi? va rog sa ma ajutati, multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt maritata de 17 ani si se intampla acelasi lucru, in ce sens crezi tu ca ar putea fi periculos pentru tine, chiar te rog sa ne raspunzi, ...nu, nu este periculos daca ai o conditie fizica normala, totusi daca esti asa preocupata mananca mai multe fructe rosii pentru vitamine, nu de alta dar maratoanele astea te lasa extenuata, eventual o sa ai dureri musculare dar cu practica trece, profita de viata si de "bucuriile"ei, mai tarziu o sa regreti ca nu ai profitat din plin

11 răspunsuri:
| valentin_6918 a răspuns:

Daca o privesti ca pe ceva ce te poate imbolnavi, in mod sigur te vei imbolnavi. Oricum, cand el trage, tragi si tu, cand el impinge, impingi si tu. NU exista foc fara fum, deci in mod clar, atitudinea ta (si a lui) despre sex, este una gresita. Cel mai simplu ar fi sa aplici in situatia asta un procedeu din aikido: daca el trage, tu impinge; daca el impinge tu trage. Cere-i tu sa faceti cu minim de 2 ori in plus pe zi fata de cat ar putea el...

| mihalitza a răspuns:

Nu este periculos...Eu zic sa profiti, deoarece in citiva ani o sa-ti fie dor de vremurile astea...

doiny
| doiny a răspuns:

Ca arde calorii stim. Ca reduce stresul am mai auzit. Ca este bun pentru consolidarea cuplului, o si simtim, o si confirma medicii care pun totul in contul hormonului-minune, oxitocina. Dar sexul are multe alte beneficii insemnate pentru sanatate. mai multe detalii afli aici:
http://www.csid.ro/sex/3-motive-in-plus-pentru-a-face-sex-3443635/

| scriitor a răspuns:

Draga Cami, nici un lucru nu-ţi poate fi dăunător cât timp păstrezi acea limita pentru care organismul tău a fost proiectat. Cu asta ma refer la a nu face de mai multe ori decât îţi pică bine. Dacă simţi şi tu nevoia, atunci fă-o şi de 10 ori pe zi, dacă nu, atunci învaţă-ţi soţul să se limiteze şi el la numărul care ţie ţi se potriveşte. Nu este corect să faci ceva doar pentru că lui aşa îi place. Găsiţi calea de mijloc în care fiecare să fie satisfăcut, dar nu exploatat. Poate nu ar strica să-i explici soţului tău că nu trebuie nici să-ţi demonstreze nimic şi nici să tragă la maxim pentru a se asigura că nu mergi la un altul.

mlm
| mlm a răspuns:

Se spune ca nu este daunator, dar mai zilele trecute am auzit un cercetator american care zicea ca femeile care au raporturi sexuale mai mult decit doua pe zi sint predispuse la cancer. Dar repet asta era numai o teorie cred eu, ca sint multe femei ce fac asa ceva si pana acum nu au patit nimic.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu va epuizati enegetic, si psihic, si va place, va iubiti, etc, e ok! Sper k esti sanatoasa, nu?! Daca il refuzi, risti, in timp, sa caute altceva! Psiho

| bubu_7778 a răspuns:

Cum sa te imbolnavesti din asa ceva? Sau poate sa te imbolnavesti de placere :p.Aste bineinteles daca sotul tau te atrage si iti place sa faceti dragoste.Pentru organism nu este deloc periculos atata timp cat nu intervine inselatul si de aici boli cu transmitere sexuala. Dar strict de organismul tau nu ai ce sa patesti, din contra ti se regleaza multe functii, in special cea hormonala

| mariazet45 a răspuns:

O moderatie in toate trebuie sa existe, daca ai inceput sa numeri de cate ori o faci ma gandesc ca nu iti prea convine de fiecare data. Spunea cineva sa o faci pentru a nu se duce dupa alta, pai cum e obisnuit daca doamne fereste te imbolnavesti a doua zi a si plecat dupa altcineva. Scuze daca te pun pe ganduri dar daca nu ai aceeasi tragere incearca sa il educi reducand cu fiecare zi cate o partida in asa fel pana ce iti convine.

assiris
| assiris a răspuns:

Profita. F. N. F. V. P. T

| ada a răspuns:

Foarte bine, face-ti dragoste in fiecare zi.Nu o sa te imbolnavesti, cu siguranta. Dca nu a-ti mai face dragoste poate atunci te-ai imbolnavii psihic si nu din cauza lipsei sexului, ci din cauza faptului ca sotul nu iti acorda atentie.Norocoaso!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e periculos daca intrerupi. te cam caci pe tine. sotu stie ca minti?