anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt nou in ale sexului...si am o nelamurire: se poate ca prietena mea sa ajunga la orgasm in doar vreo 15 minute? La fiecare partida? Pentru ca incep oral, cu degetele si apoi normal si ea "moare" de fiecare data.
Sunt multumit si ea este, dar totusi mi se pare cam rapid si usor...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cat timp sunteti multumiti amandoi,nu ai nici un motiv de neliniste.
De fapt,din ceea ce ne spui aici,poti fi chiar foarte mandru,pentru un incepator tu ai ajuns la performanta!happy
Pentru a ajunge la orgasm,trebuie acoperiti toti factorii care pot influenta,fizic,psihologic,sentimental,ambiental si de siguranta!
Fizic,corespundeti perfect se pare,v-ati adaptat unul celuilalt,psihologic aveti completa incredere unul in altul,tu stii ce isi doreste,ea stie ce ai vrea,va cunosteti punctele sensibile si vreti sa va daruiti unul altuia,sentimental,ce sa spun,e clar ca va iubiti,ambientul va este prielnic,va simtiti confortabil acolo unde alegeti sa faceti dragoste si, foarte important, nu va temeti de vreo vizita inoportuna, nu puteti fi deranjati, sunteti doar voi doi si dragostea voastra.
Pentru o femeie toate conditiile astea o pot face sa ajunga la orgasm si in 15 secunde, nu in 15 minute!
Nu glumesc.
Iubita ta este la inceput si este o raritate ca o fata care abia si-a inceput viata sexuala sa reuseasca sa ajunga la orgasm! Cele 15 minute cat dureaza se datoreaza doar faptului ca inca nu-si cunoaste foarte bine organismul, cu timpul cele 15 minute vor deveni tot mai putine,sa nu te miri,este complet normal!
Exista femei,pe care le deplang,care nu pot ajunge la orgasm niciodata,intreaga lor viata,fie pentru ca nu au gasit un partener potrivit,fie din graba,fie din nerabdare,fie din motive fizice...
In general femeile ajung greu la orgasm,au nevoie de ani intregi de "exercitiu",pana ajung sa-si cunoasca propriul organism cum ar trebui,pana stiu ce le place si ce nu,pana reusesc sa scape de teama psihologica a unei sarcini nedorite,pana descopera un partener generos si potrivit,sunt foarte multe care influenteaza obtinerea unui orgasm la o femeie.
Apreciez in mod deosebit faptul ca esti generos si iti respecti partenera,doresti ca si ea simta placere,i-o oferi prin toate mijloacele cu care te-a inzestrat natura,mai rar tineri ca voi!
Dragostea locuieste in suflet.
Sa faci dragoste e ca viza de flotant,se plimba din suflet in creier si din creier, mai jos de talie.happy
Asa ca, sa continuati sa va iubiti si sa faceti dragoste, sunteti fericiti, pastrati-o cat mai mult!

9 răspunsuri:
| MotanuJmekerit a răspuns:

Daca sti cum sa o exciti asa LIKEABOSS atuncia ajunge in 1 minutlaughing, deci da se poate in 15 minute,

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiBolos a răspuns:

Keep going on my friend. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic anormal. Chiar e foarte bine...continua sa faci asta si o sa o duci pe culmile placerii. Te va adora pentru senzatiile pe care i le oferi.

| AndreiBolos a răspuns:

Se poate, go and work hard!

| MotanuJmekerit a răspuns:

Frate ia-o cu fiori mangaio si fa-o sa-i zboare creeri sa vezi cei place iti zic eu daca nu-i asa eu imi tai laughing ceva

| Oana92 a răspuns:

Da, se poate, mai ales daca nu are experienta dar are ``dorinte`` puternice sau daca faceti sex rar.

| vrelian a răspuns:

Nu.femeia are altfel de orgasme decit are un barbat.si 15 minujte este cam mult.nu baga in seama pe aia care spun ca mimeaza. femeile daca sint excitate ajung la orgasm asa cum am spus cineva sintr-un minut.dar ele au mai multe orgasme succesive si fara pauza. daca faci pauza gata le trece nu mai ajung la orgasm.e cam invers decit la noi barbatii.noi avem nevoie de un timp ca sa putem incepe o noua partida, pe cind femeile pot avea in 15 minute si 5-6 orgasme timp in care tie ti se pare ca ai terminat odata.tu asa si crezi poate ca ea a terminat doar odata dar nu e asa.bine sint femei si femei dar normal ele asa au mai multe orgasme de obicei 2-3 in intervalul in care tu termini odata. apoi timpul asta mama lui de timp nu e chiar asa cum simtitm noi.cind faci sex mai toata luea percepe ca vai a trecut o ora de cind tot trag aici la rame.nici pe departe. pune ceasul si vezi cit faci dupa sa vii sa spui da am facut o ora cu ceasul pus.este doar o impresie ca faci mult dar nu-i deloc asa.iar 15 minujte cit zici tu sinteti cum se spune in program nu faceti nici putin dar nici f mult. faceti atit cit trebuie sa faceti si cit fac majoritatea.bine acum am vorbit de sexul propriuzis fara preludiu. daca e so luam cu preludiu poti sa faci si 4 ore.stau o lalai o trag de tite ma trage de mai stiu eu ce mai vorbim mai tragem o tigara si apoi spunem vai neam traso 5 ore ce tari mai sintem.inca odata tu esti ok si tipa ta la fel.pe masura ce o sa capatati experienta ea o sa aiba orgasm si mai des adica si in mai putin de 15 minute iar tu o sa faci si mai mult de 15 minute., timp in care ea va avea mai multe orgasme si se va simti super.asta daca ii place ceea ce face. sper ca intelegi cate ceva din ce am spus pe aici. femeile cu experienta nu le trebuie 15 min sa ajunga la orgasm.care spune altceva vorbesc doar sa nu adoarma.numai bine.

| MadRaven a răspuns:

Se poate sa apara si dupa 5 minute, deci nu e nimic suspect