Bun venit draga ionela pe TPU, ce poti face in cazul in care el e timid? Sa te bagi tu in seama de exemplu sa il intrebi:cine te-a suparat asa tare? Si apoi sa faci primul pas sa il inviti intr-un weekend la o plimbare in parc sau la un suc, pe el si cativa colegi de ai tai. Daca iti iei inima in dinti vezi ce iese, ori la bal ori la spital (glumesc) curaj
Cred ca e destul de clar la ce s-a referit ionela prin "a se combina". E o expresie tipica pentru licenii zilelor noastre.
Ca si sfat, de mult nu mai e la moda ca doar baiatul sa invite fetele la un suc, deci poti recurge si tu la o asemenea tentativa. Faci rost de numarul lui, il suni, discuti si incerci. Daca te refuza, incerci sa afli motivul. E frustrant sa constati mai tarziu ca din cauza timiditatii (a lui sau a ta) a-ti pierdut ceva ce putea fi chiar foarte frumos. Succes!
Dragoste cu forta nu se poate.Mai bine incearca sa afli daca te place si el, zambeste-i si fii tu la randul tau prietenoasa.
Lemur ce vrea ea sa zica e ca vrea o relitie cu el acum ca e vb de sex sau nu nu stiu e problema ei vrea sa se cupleze cu el ionela ar trebui sa mentionezi cuvintele "vreau sa ma cuplez cu el" ca altii ar intelege complet altceva te combini cu baieti de la club pe care ii vezi odata si atat ai o noapte amoroasa cu ei si iti vezi adoua zii de viata asta ar insemna combinatie dar sa te observe ca il placi ai putea sa ii spui unei prietene sa discute cu amici lui sa mentioneze ca tu il placi si daca zici ca e timid lipsa zambetului e ceva firesc daca e timid inseamna ca zambeste cand se simte bine si e plictisit deja de ceva nu mai zambeste nu are u motiv chiar intemeiat de nu mai zambeste oricum mult succes la cuplare ese o pasiune infocata nu stiu ce sfarsit va avea presupun ca el iti va da papucii asa se sfarseste mai desfara ofense
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: