Pff te cred ca si eu sunt sau poate...eram in aceeasi situatie! eu una m-am saturat de asteptare si incepsa renunt.Ai putea sa fc anumite gesturi prin care sa isi dea seama, sa-i zambesti, sa-i fc cu ochiul, te mai lovesti de el"accidental", incearca!
Off ionele, ionela cati anisori ai cred ca 15. eu zic sa ii spui pe mes sau unde potii u sa mergeti la un suc sau sa ii dai de inteles
In primul rand bun venit pe TPU:* De ce crezi ca il yubesty pentru ca te-ai obisnuit sa-ti zambeasca si sa mearga oriunde mergi si u... nu te-ai gandit ca poate a facut chestiile astea pentru ca te placea iar tu nu ai facut nici un gest sai arati cati pasa sau ca ai vrea sa fii ca el si a ranuntat saraku, acum iti revine tie partea aceasta sai arati cati pasa de el. Yo zic sa ii zambesti cand te intalnesti ca el s-l saluti sa vorbiti "ce mai faci?' bla bla bla. apropiete de el, cand il vezi ii bagi un kiss pe obraz chestii de astea chiar de sunt copilarosi daca zici ca e timid crede-ma ca va aprecia chestia asta
Nu-l astepta pe el sa faca primul pas daca mori dupa el. Prinde-l singur si intreaba-l daca i-ar place sa iesiti impreuna. Simplu si direct.
Bananacantareata87 întreabă: