| Stefania a întrebat:

Sunt noua pe TPU am auzit de la niste prieteni de pe acest sietbig grin.As avea si eu o rugaminte:ca sa-mi dati si mie niste raspunsuri! Est la scoala un baiat foarte dragut, unde merg eu merge si >el:", nu il cunosc, dar mi se pare dragt si nu prea prietenos adica este timidsad. Mi-ar place fosrte mult sa ma combin cu el, dar este mult mai greu decat am crezutcrying. El mereu este cu zambetul pe buze, dar de vreo 2-3 saptamani nu mai prea zambeste la minesad. Poate ca de aia ca l-am cautat pe messhee hee, dar nu cred ca este acesta motivul nefericiri lui. Voi ce credeti de ce nu mai zambeste si cu sa il fac sa observe ca-l plac? Si dupa un momentdat m-am si gandit ca ar fi frumos sa ma combin cu elbig grin.Eu fara el nu pot simt ca mor cand nu il vad 6 zile.Cum sa fac, cum sa ma comport cu el sa fac el primul pas?sad. Help please Mie dor de tot!sad. As vre sa obesrve ca-l iubesc si sa faca el primul pas.Cum sa ma comport cu el in acesta situatie? Va rog help.Multumesc anticipatkiss

6 răspunsuri:
| johnny_1840 a răspuns:

Gaseste-ti altu cred ca e gay!

| SeNyS a răspuns:

Pff te cred ca si eu sunt sau poate...eram in aceeasi situatie! eu una m-am saturat de asteptare si incepsa renunt.Ai putea sa fc anumite gesturi prin care sa isi dea seama, sa-i zambesti, sa-i fc cu ochiulwinking, te mai lovesti de el"accidental", incearcawinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probleme de acest gen nu se rezolva online. Dar...
Imprieteneste-te cu amicii lui. Daca nu poti ajunge in apropierea lui, roga-te de altii sa te aduca.

| mpw a răspuns:

Off ionele, ionela cati anisori ai cred ca 15. eu zic sa ii spui pe mes sau unde potii u sa mergeti la un suc sau sa ii dai de inteles

| zuzulici a răspuns:

In primul rand bun venit pe TPU:* De ce crezi ca il yubesty pentru ca te-ai obisnuit sa-ti zambeasca si sa mearga oriunde mergi si u... nu te-ai gandit ca poate a facut chestiile astea pentru ca te placea iar tu nu ai facut nici un gest sai arati cati pasa sau ca ai vrea sa fii ca el si a ranuntat saraku, acum iti revine tie partea aceasta sai arati cati pasa de el. Yo zic sa ii zambesti cand te intalnesti ca el s-l saluti sa vorbiti "ce mai faci?' bla bla bla. apropiete de el, cand il vezi ii bagi un kiss pe obrazwinking chestii de astea chiar de sunt copilarosi daca zici ca e timid crede-ma ca va aprecia chestia astatongue

| belltech a răspuns:

Nu-l astepta pe el sa faca primul pas daca mori dupa el. Prinde-l singur si intreaba-l daca i-ar place sa iesiti impreuna. Simplu si direct.