| doareu_7085 a întrebat:

Buna seara >: sunt o fata am 16 ani fara 4 luni. am un pr de 8 luni de zile il iubesc ma iubeste sad dar e cam gelos azi l-am suparat si am primit 4-5 picioare. nu e prima data! l-am iertat mereu de cate ori gresea venea si plangea. azi dupa toate astea nu mia mai rasp la tel crying ce credeti ma iub... app are numele meu tatuat mare pe mana >:

Răspuns Câştigător
| butt3rfly16 a răspuns:

Daca era vba despre iubire in niciun caz nu indraznea sa dea in tine, trebuia sa aiba grija de tine sa nu patesti nimic si sa te pretuiasca.Inteleg ca oricine e gelos daca i se da motive dar orice i-ai fi facut nu are dreptul sa dea in tine, in clipa in care a indraznit sa te loveasca tu ai simtit durere asta e sigur, dar oare el ce a simtit? iti spun eu: o satisfactie imensa ca a crezut ca prin asta ti-ai invatat lectia si nu vei mai face ce i-ai facut si bineninteles asa si-a mai varsat si el nervii. Orice motiv i-ai fi dat nu era cazul sa decurga la asa ceva! In primul rand ca lucrurile se pot rezolva cu vba buna in nicun caz cum a facut el si hai sa zice se intampla odata ca de era gelos omu dar s-a mai intamplat asta! cum poti sa-l lasi sa faca asa ceva?:O Deschide bine ochii si da-ti seama pe cine ai alaturi :un om care zice ca te iubeste nu ar indrazni NICIODATA sa iti faca rau! Faptul ca are un tatuaj cu numele tau nu inseaman ca prin asta iti arata iubirea lui si gata e dispus sa faca orice pentru tine.Nu pot sa-mi dau seama cum l-ai putut ierta mereu(doar pentru faptul ca venea si plangeafrustrated si stia cum sa te induioseze), inteleg ca il iubesti dar mai intai gandeste-te la tine, la sanatatea ta.pai daca continua in ritmul asta gelozia asta a lui poate ajunge mai departe si cine stie in ce stare te aduce, dar tu pentru ca il iubesti il ierti.Trebuie sa te gandesti daca l-ai supara in fiecare zi ce s-ar intampla cu tine?:O Mai bine ai asimila situatia si ti-ai da seama ca el nu te iubeste din moment ce face asa ceva ba chiar ar trebui sa pui capat pana nu e prea tarziu si vei regreta.Cu timpul o sa-l uiti si cu siguranta vei intalni un alt baiat care chiar va stii sa te pretuiasca si sa te iubeasca asa cum meriti.Multa baftawinking si ai grija de tine>big grin

20 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Imi suna a iubire obsesiva
asta nu e bine
o sa te bata si mai rau de atat, din ``iubire``, chiar daca te iubeste.asa e el, oamenii de tipul asta asa iubesc, chiar daca iubec si apoi regreata ceea ce au facut mere o sa se intample asa.
dar absolut mereu.sunt atatea cazuri. faci cum consideri mai bine. dar eu iti zic ca la un moment dat nu o sa mai simti decat mila pentru el, cand o sa te saturi de batai(si aici ma refer la batai calumea), si o sa traiesti un calvar.
nu vreau sa te sperii, sa te necajesc, dar asta e adevarul.sunt martora la o situatie de la mine din familie.
oricat de tare as iubi un baiat, nu am sa fac greseala pe care a facut-o o ruda, sa raman cu el daca indrazneste sa dea vreodata in mine.
eu ii zic, cel mai bine e sa te hotarasti ce vrei, ce vrei sa faci, pentru ca baiatul nu o sa seschimbe, chiar daca te iubeste, ii e imposibil.

| TąNyą a răspuns:

Asta numai e iubire, iar tu nu eşti sacul lui de box.

Dacă te iubeşte indiferent cât de gelos ar fi fost nu te-ar fi bătut! el te-a bătut şi tot tu l-ai căutat?

FantaSZy,

| clauss a răspuns:

Fato lasa l ca dupa cum se comporta nu prea stie sa iubeasca, el asa a fost iubit la parinti cu sutul in fund

| andradat a răspuns:

Si e un ultim prost daca are numele tau tatuat pe mana. Toti prostii se apuca si fac chestia asta si dupa aia se despart de tine si raman cu numele toata viata ca sa aiba ce blestema. Ce daca are numele tau tatuat? Esti fericita ca stai cu un prost care te bate? Esti mandra de chestia asta? Nu te supara dar se vede ca ai varsta care o ai ca nu te duce deloc capul la mai mult. Esti naiva, foart naiva. Incearca sa realizezi ca tu trebuie sa te joci cu un baiat, nu el cu tine. Si daca mai si da in tine, aia inseamna ca nu te respecta deloc. Da'i papucii daca te respecti in primul rand pe tine.

| Miauti a răspuns:

Da fat-o te iubeste si se gandeste la tine cum sa nu iti dai seama ca esti proasta. Ala care esti acum cu el deja si o trage cu alta.

Tine minte aici un barbat adevarat niciodata nu va lovi o fata.

| anad a răspuns:

De dragu de a fi la moda (e rusine sa n-ai prieten!) esti capabila sa accepti asa ceva? Cum sa iubesti pe cel ce da in tine si cu picioarele!? Esti capabila sa te asezi si pe post de pres, sa te calce in picioare din marea lui dragoste? Cred ca deja iti distrugi viata iertand si acceptand, in numele unei dependente bolnave de un badaran, gesturi si fapte incalificabile!

| Just a kid a răspuns:

Fara suparare... da esti masochista?straight face acum seriosstraight face cum sa dea in tine si sa iti mai pui problema ce sa faci, SAL LASI.

asa fac toate femeile la inceput, le permit si ei si-o iau in cap, te mai miri de ce apar la televizor atatea agresate fizicstraight face

HELLOW NU STITI SA VA IMPUNETI OLEAK?

daca te iubeste, ar trebui sa fie stric problema lui de acum si tie ar trebui sa nu iti mai pese. tu pana la urma ce iubesti? sa iei suturi? probabil il iubesti pentru ca la un mom dat so fi purtat frumos, da gandeste-te ca acele momente sau dus si acum se poarta nasol, pentru ca sa iei bataie de la iubit e FOARTE NASOL. tu iubesti o iluzie, o amintire, asa ca las-o sa fie ce este O AMINTIRE nu te mai chinui degeaba, si de schimbat nu visa sa il mai schimbi, odata ce o dat o data o sa dea si a doua si a treia si a "n"-a oara in tine, asta vrei? nu cred

| bOse a răspuns:

Depinde cum l-ai suparat, te-a prins sarutandu-l pe altul?

Daca da, trebuia sa-ti dea si perversa ca pe targu' ocna.

| Any_2443 a răspuns:

Hmmm...am mai vazut cazuri in care baiatu ii mai tragea cate una fetei desi o iubea. Poate el e un temperament mai vulcanic.Incearca sa nu il mai superi.Sau daca te deranjeaza ca te mai bate uneori spune-i ca nu iti convine.Si totusi cred ca te iubeste.Baftahappy

| andrei a răspuns:

Pff... eu nu inteleg cum mie la o intrebare anterioara ati raspuns ca fetele cauta baiati mai mari pentru maturitatelaughingrolling on the floor asta e dovada de maturitate?

e greu de zis thinking adica gelozia e dovada iubiri dar picioarele date sunt dovada prostiei, imaturitati... parerea mea e ca te iubeste pentru cum arati si profita de tine daca tear iubi pentru cine esti nu tear bate...

NU te iubeste!

| Bebelushaaː a răspuns:

Eu zic sa-l parasesti. Ce naiba nici macar un animal nu trebuie batut, dapai o fata straight face. Dar daca tii la el asa de mult stai si indura.totusi tine minte ca un baiat daca te-a lovit o data, te loveste si a doua oara si a treia, pana cand va gasi alta sa-l suporte. Ai grija de tine si nu mai permite nimanui sa-ti faca asa ceva!

| roxy_2350 a răspuns:

Asta nu e iubire. eu l`as fi lasat demult, chiar daca il iubeam. si de ce ii dai motive sa fie gelos, stai si tu in banca ta si atunci o sa fie ok. numai bine!

| Mihai_2777 a răspuns:

Pff, "mi-a dat 4 5 picioare, oare sa-l mai iubesc? " tu constientizezi ce zici, daca ii adevarat lasa-l in pacea lui... ii rrom cumva?

| Krysscristinakryss178 a răspuns:

Da-i papucii, ce stai sa te loveasca... poate sa te mutileze pe viata, nu sta asa, da-i patina! Fii tare oricat de mult l-ai iubi!

| robertino87 a răspuns:

Doar 4-5 ai primit azi?
maine poate 6-7 si tot asa! NU esti sclava lui, nu esti prorietatea lui!
chiar daca il inselai nu avea dreptul sa dea in tine. macar iti spunea ceva, iti vorbea urat (chiar si astea sunt de condamnat) dar sa ajunga sa dea in tine e prea grosolan. daca te-ar bate de fata cu prietenii tai te-ai simti bine?
te iubeste, e innebunit dupa tine...

| MarryRose a răspuns:

Iti spun sincer... dupa cate ai spus el NU te iubeste. Nu ar fi trebuit sa te loveasca, poate daca ar fi fost ceva grav iti dadea usor o palama(fara suparare) dar chiar si asa trebuie sa te protejeze!
Fiind prienul tau ar trebui sa te pretuiasca nu sa dea in tine. Toata lumea are cateodata crize de gelozie dar ar fi trebuit sa vina la tine si sa vorbiti de acea situatie! O problema nu se rezolva cu bataie!
Si in legatura cu tatuajul... ce conteaza! Poate sa aiba un altar cu tine dar daca nu se comporta frumos...
Da-papucii inainte sa ajungi la spital!

| Andreea_3007 a răspuns:

Prin bataie isi arata el iubirea fata de tine?

| Cosmin180 a răspuns:

Pai ce as putea zice decat ca e un badaran si un... si lista ar continua nu ar trebui sa dea in tine chiar deloc ar trebui sa aiba incredere in tine, si daca nu are fal tu sa aiba, oricat d gelos ar fi nu ar trebui sa dea in tine cu nimic si daca urmatoarea data mai da in tine dai papucii nu meritawinking pentru ca nu o sa poti sa stai cu un astfel de personaj care da in tine si nu se gandeste clar.De iubit nu stiu cat te poate iubi dar daca e gelos e logic dar daca da in tine... e undeva intre poate putin mai mult jos. Teas ruga sa ca urmatoarea data cand va da in tine spune-i in fata ceea ce te doare si daca vrei poti trai in continuare cu el alaturi de el dar parerea mea este ca ar trebui sa il lasi e prea geloswinking. Multa baftahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu una nu as accepta asa ceva
tu esti cea care nu ar trebui sa ii mai raspunda
auzi tu ce esti sacul lui de box?
alo femeie iti place sa fii calcata in picioare? daca da ai procedat bine cu iertatu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face? da in tine? ce faci? il iubesti? ce face? tot el se supara?
Ce vei face: iti vei gasi la timpul potrivit pe cineva care te va respecta si iubi happy

Pentru ce sa induri? Pentru tatuaju lui de pe mana? Ha...Eu cred ca ti se pare ca te iubeste.Cineva care iubeste nu face asa ceva. Daca vede ca ii accepti iesire astea nu va vedea nimic anormal in ati da in cap cu ceva, a te strange de gat si mai stiu eu ce.

Viata ta e in joc. Eu sunt cu un baiat de 2 ani de zile si nu a ridicat mana la mine nici macar in gluma.

Suntem pe maidan? Dam unii in altii?