| Cpn_Cosmin_D._1950 a întrebat:

Buna Seara! Sunt pentru prima data aici si desi sunt baiat.
Am o intrebare legata despre prietena mea(ei i-a fost rusine sa posteze)
Ei ii intarzie ciclul de cateva zile, mentionez ca acum 3, 4 zile a avut o scurgere rosie sub forma unor ațisoare.
Oare care a-r fii cauza?
Mai mentionez ca facem dragoste aproape seara de seara, dar ma protejez( nu cu prezervativ), adica cum sa va zic, cand simt ca imi vine sa imi dau drumu, opresc partida si imi dau drumul in servetele, iar pe urma folosesc tot servetele umede pentru a ma sterge foarte bine
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Cu ce ar putea fi. Plssss

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Riscul de aparitie a unei sarcini exista totusi chiar si in cazul cand folosesti protectie si aceasta da gres. Iti dai seama ca si la coitus interrutus cand te opresti inainte de finalizarea actului respectiv ejaculare exista mereu un risc mai mic sau mai mare. Sa mai astepte cateva zile si sa faca un test de sarcina. Si nici o vizita la ginecolog nu ar strica.

| Cpn_Cosmin_D._1950 explică (pentru HazelEyes77):

Eu i-am cumparat astazi 2 teste de sarcina de la doua marci diferite, acum sa vedem o sa iasa.
Ce mai aveam de spus este ca ea nici nu are ciclul regulat, adica acum un an aproximativ tot asa nu i-a venit absolut deloc, iar a 2a luna i-a venit ciclul de 2 ori.
Acum nu stiu ce sa zic. Vom vedea ce ne va indica testele.
Multumesc mult!?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Modul in care ai descris ca procedezi este complet gresit, eronat in cazul in care NU urinezi INTOTDEAUNA de FIECARE data dupa fiecare ejaculare si te multumesti sa-ti stergi foarte bine si minutios penisul cu servetele....umede. In cazul prezentat se poate afirma si raspunde printrun DA categoric adica este FOARTE mare posibilitatea de a se forma o sarcina, fiindca acesta este raspunsul corect. Dupa ejaculare in uretra existent in penis a ramas o anumita cantitate de sperma vascoasa, lipicioasa si foarte aderenta, care ramane in uretra intotdeauna dupa fiecare ejaculare. Insa dupa trecerea a 10-15 minute, acea sperma intra intr-un proces lent de fluidizare, astfel ca sperma devine din ce in ce mai lichida si in urmtoarea perioada de 2, 3 chiar 4 ore de dupa ejaculare, incepe sa se scurga/prelinga din penis in mod asemanator lichidului preejaculator. Bineinteles daca intre timp barbatul nu urineaza. Daca sexul respectiv a fost intretinut intruna dintre cele 3-4 zile ale perioadei fertile a actualului ciclu menstrual, atunci posibilitatea de a se putea forma o sarcina este chiar foarte mare fiindca in timpul celui de-al 2-lea sex neprotejat, in mod absolut sigur din penis s-a prelins/scurs in vagin o cantitate ''suficienta''de sperma din cea ramasa in uretra. In concluzie DA poti ramane insarcinata daca esti in perioada fertila a ciclului menstrual. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sunt sanse sa ramana gravida in acest caz daca tot o faceti neprotejat, recomandarea ar fi ca la 21 de zile sa faca un test de sarcina, 21 de zile de la ultimul contact doar in cazul in care menstruatia nu ii apare intre timp.

| ionutz001 a răspuns:

Salut chiar daca nu.ti dai drumu inauntru poate ramane gravida pentru ca pe penis se pot afla spermatozoizi vi sau pur si simplu ciclul ii poate intarzia din cauza unei raceli sau infecti

| Cpn_Cosmin_D._1950 explică:

Va multumesc tuturor.
Dar azi dimineata prietenei mele i-a venit ciclul.
Va pup si va multumesc. ♥♥♥