Poate esti prea pretentios si nu ai tu rabdare cu fetele.
Cred ca nu-i momentul sa te gandesti la loteria si norocul de a-ti gasi jumatatea, taman acum, ca este prea devreme pentru tine, ai doar 19 ani si banuiesc ca nu vrei sa te insorii curand.
Ia-o cu incetul si da o sansa tuturor fetelor, ca nu se stie de unde sare adevarata dragoste.
Fii mai intelegator si incearca sa le cunosti, sa vezi ce vor fiecare, ce pretuiesc si ce intentii au, pentru ca, vei gasi si fete sensibile care iti vor merita efortul rabdarii.
Chestia cu "profitatul" nu pot sa o inteleg, poate daca erai vreun print, plin de averi, sau erai vreun doctorand in cine stie ce materii.
Dar faptul ca esti frumusel, nu este chiar un "interes" care sa atraga fetele ca mustele, unele prefera baietii inteligenti, in locul celor plini de muschi sau frumosi la chip si trup.
Dupa cum am spus, incearca sa te cobori pe pamant, si sa fii realist, coboara standardele, pentru ca nu ai de ce sa fii arogant, mai ales daca vrei sa-ti gasesti o fata care sa te aprecieze pentru cine esti cu adevarat, nu cine vrei sa pari.
Omul bun in viata pierde https://www.youtube.com/watch?v=C_cslJqBmP8 ti se potriveste melodia nu cas manelist dar asa e. Am fost cu tipe asa pe plan aventura si toate imi ziceau esti inalt arati bine in comparatie cu altii din oras ca nu am vazut tip ca tine nicaieri si tot nu am gasit ceva stabil. Problema e din cauza la tot ce intampinam in lumea asta prostii si probleme etc. Oricum ca sa atragi una in viata ta trebuie sa iti focalizezi gandul la ce tip de femeie vrei parul cum sa fie inalta scunda cum iti vorbeste etc. Gandeste-te si imagineazati ca e cu tine te atinge te f... pupa samd. Si vei vedea ca o vei intalni in realitate. Daca gandesti rau de femei cum fac eu e normal sa nu gasesti sau sa dai de aventuri cum mai prind oamenii la ocazie. Te va ajuta documentarul asta https://www.youtube.com/watch?v=oBq8hQ_yUOg
Wow, ai stat 1 an acasa, te pregatesti pentru facultate si fetele vor sa profite?
De ce mai exact?
Ce face statu in casa Stimuleaza imaginatia la cote inalte )
Nu ai tu timp de cai vezi pe pereti, vezi-ti de facultate, distreaza-te si cel mai important formeaza o cariera, femeile vin si pleaca asta este.
Femeile au o natura solipsisticã nu pot simti compasiune sa vrea sa-ti cunoascã tie "sufletul" trairile, pasiunile si placerile tale interioare, sa aiba o conexiune pura cu tine, asta este.
Nu e chiar asa mare diferență în ceea ce trăiește sentimental un băiat fața de o fata. Ceea ce ai răspuns tu aici se poate potrivi și unei fete dacă ar fi pus aceasta întrebare
Mare diferenta nu e doar ca voi fetele va schimbati sentimentele de la o zi la alta, sau chiar in cateva minute.
Doar daca sentimentele sunt superficiale ceea ce cred ca si in cazul lor e valabil
Acum fiecare cu parerea lui. Poate tu ai experienta ta si ai vazut asta.
1. Nu cauta femeia ideala, ca nu exista.
2. Nu lasa viata sa treaca si ocaziile sa defileze nestingherite, ca nimic din acestea nu se mai intoarce. Incerci si vezi daca merge, merge. Daca nu, alta la rand. Deviza sportivilor: daca pierzi, mergi inainte, daca castigi, mergi inainte.
3. Eu, pana sa am sotie, am fost cu 5 fete si pana sa am un iubit am fost cu 7 barbati.
4. A discuta si chiar a face sex cu o fata nu inseamna ca aceasta trebuie sa ramana pe vecie cu tine. Legaturile se fac si se desfac. Nu mai suntem ca pe timpul bunicii, cand fata era fata mare pana la maritis.
5. Cand vrem sa ne alegem un partener sau o partenera sa nu cautam si sa vedem doar defectele, ci dimpotriva, intai sa vedem partile bune.
6. De cele mai multe ori nu aduce anul ce aduce ceasul.
Cred ca acolo undeva e cineva, dar dacă nu faci nimic, nu apare. Trebuie să depui un mic sau mare efort. În cazul tău, poate nu ai cautat unde a trebuit și de aia nu ai găsit, dar ai 19 ani, nu 29, deci nu te grăbi. Probabil dacă ai fi avut activitate, adică dacă ai fi mers la facultate, nu mai simțeai lipsa asta așa tare, însă neavând activitate, creierul tău se ocupa de "problema" asta Fii optimist, la facultate ai toate șansele sa găsești o fata frumoasă, deșteaptă, interesata de interior și mai puțin de exterior, dar nu aștepta să pice din cer, că nu pică
anonim_4396 întreabă: