Eu as numi acest post ( pe un site in care se pun de fapt intrebari ) mai degraba unul realizat intr-o stare de plictiseala, zahariseala a autorului, lipsit de initiativa, cu scopul de a capta cumva atentia, prin folosirea diacriticilor, combinata cu niste informatii de pe google.
De ce? Pai, e foarte simplu, acest post, se va pierde printre alte sute de intrebari care vor urma, si de maine, nimeni nu va mai stii de tentativa domnului Azµre de a capta atentia membrilor TPU.
Pe langa asta, cei care pun astfel de intrebari, fie sunt irecuperabili, fie trolli, care isi fac cont pe acest site doar din dorinta de a atrage atentia, sau din plictiseala, ca si tine.
De asemenea, intrebarile legate de marimea penisului, sunt doar cateva din multele intrebari stupide si lipsite de orice fel de sens, care apar pe acest site, deci nu vad unde anume vrei sa ajungi.
Ma rog, daca intentiile tale chiar au fost bune, poate reusesti sa te gandesti la o alta metoda de a transmite un mesaj.
Noroc!
Dacă aș fi putut să transmit altfel aș fi făcut-o dar atâta timp cât mi se șterg postări serioase cu tentă educațională, degeaba mai mă chinui să postez.
Când nu ai cu cine, degeaba te chinui.
În primul rând conducerea site-ului este de vină că acceptă astfel de întrebări și/sau troli... nu ești de ieri pe azi pe TPU, așa că știi despre ce vorbesc.
Tocmai de aceea nici macar nu merita efortul, eu zilnic imi irosesc timpul meu liber raportand intrebari cu un limbaj de-a dreptul jenant, care sunt postate intr-o categorie gresita ( multele intentionat ), sau care sunt lipsite de sens precum cea pe care ai mentionat-o si tu. Niciodata nu s-a facut nimic in acest sens, asa ca am renuntat.
Nu-ti cer sa gandesti sau sa procedezi ca mine, insa cred ca daca pur si simplu iti selectezi tu singur intrebarile care crezi ca merita un raspuns, si il oferi acelora, esti mult mai de folos comunitatii.
Si asa conducerea TPU are o atitudine de "*** please", e greu sa schimbam eu, sau tu asta.
Mda. Știu cum este, am fost și eu ca tine... și am renunțat. Degeaba raportam, degeaba scriam că n-ai cu cine.
Oricum asta fac îmi selectez întrebările cu toate că intru și pe la cele menționate mai sus să le transmit ceea ce cred eu despre ei, majoritatea fiind retardați.
Nu inteleg de ce unii baieti/barbati se complica atat de mult cu marimea penisului.
Pe noi nu ne intereseaza, sunt lucruri mult mai importante, degeaba il ai de 20 cm daca nu ai nimic in cap, parerea mea.
Macar tu incerci sa informezi(nu ma refer strict la aceasta intrebare).Din cate am vazut unii ii trimit sa se informeze...pe cei care doresc sa se informeze.Chestie care mi se pare penibila.
Multi fac biologia anatomia degeaba in primul rand ultimele dovezi chiar citeam pe scientia ca s-a dovedit ca femeile au orgasm doar prin stimularea clitorisului si nu prin penetrare vaginala
http://www.scientia.ro/......asmul.html
2 din punct de vedere anatomic, evolutiv femeile nu ar trebui sa aiba orgasm el neavand nici un rol in fine ma bucur ca scrii articole interesante
Azure, să stii că esti unul dintre singuri oamenii de pe acest site care merită respect.
Părerea mea.
Sincer si mie mi se par penibile astfel de postari si nici nu cred ca raspunsurile reflecat adevarul. Ma bucur ca in sfarsit a preluat cineva initiativa si le-a inchis gura laudarosilor. Felicitarile mele pentru modul de a gandi!
Marimea penisului e o preocupare tipic barbateasca.asa cum am vazut si mai jos un raspuns.si cred ca conteaza chiar foarte mult.nu orice femeie are intrarea cat ochiul de gaina.mai sunt si piscine.si ele trebuiesc satisfacute.deci parerea mea este ca conteaza foarte mult.degeaba raspund fetele astea cu nu conteaza si multe altele.eu nu cred ca daca ar vedea 2 unul de 15 si unul de 17-18 nu ar alegea varianta mica.
Bravo imi place ce ai postat aici. TPU e plin cu intrebari copilaresti, inutile si mincinoase. dar partial sa stii ca nu ai dreptate. Marimea conteaza, nu te minti singur ca o femeie va iubi un barbat care are penisul 5 cm erect. totusi femeile se largesc si cu toti stim cat de important este sexul intr-o relatie. kiss kiss si felicitari inca o data
Stii foarte bine ca e acea preocupare tipic masculina de a avea organul genital cat mai mare, pentru ca asta ar insemna superioritate.Intr-un fel conteaza si asta, nu atat de mult pe cat se considera.Cat despre ce ai zis in legatura cu persoana care te iubeste ai perfecta dreptate, atata timp cat te iubeste nu tine cont de marimea "sabiei". Daca asta conteaza pentru ea cu adevar atunci incearca in alta parte pentru ca nu va fi multumita si te vei simtii prost si nu ai de ce.
florg78 întreabă:
Πανα_Αλέξανδρος_1995 întreabă: