Exact, nu i-a spus nimic, iar acel ''nimic'' a insemnat :'' Ne intalnim alta data, am uitat ca e asta aici''. Cred ca le-ai stircat distractia . Dar totusi nu mi se pare frumos din partea ei. Si da, normal ca se scuza, daca venea o ''prietena''la tine si ea s-ar fi simtit exclusa pentru un moment, cred ca era extrem de geloasa si se despartea de tine. Gandeste-te bine la viitor, daca a facut asta de fata de tine. P.s, iti dau un sfat: Sa nu ai incredere deplina in nimeni, ca dupa o sa suferi
Omul nu este proiectat sa fie monogam, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, daca baiatul ala e prieten cu benefici>?
Cand am ajuns acasa bineinteles ca am avut o discutie cu ea, raspunsul ei a fost: Stiu ca esti suparat dar am crezut ca inceteaza, tocmai de aceea m-am si intors oarecum cu spatele si am vorbit doar cu nasu'... Poate ca asa am considerat atunci ca e mai elegant sa fac asa. Nici tu nu ai schitat nici un gest. in fine.
Frate urgent retragete din relatie si cauta alta fata cu care sa te distrezi, esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa iti faci nervi din cacaturi
Dupa parerea mea, daca totusi ii este prieten era destul sa o salute, nu sa recurga le gesturi din astea. Cred ca te-ai simtit naspa, dar in fine.Ii spuneam vreo doua vorbe tipului, dar e si vina ei pentru ca a ''aprobat'' si pute-a totusi sa se gandeasca :''am prieten, oare ii convine sa fac asta de fata cu el?'' Pun pariu ca daca venea o fata la tine si facea asta ea se si desartea de tine
Cam usoara prietena ta, (zic si eu) prietenul e prieten si are o anumita llimita.
Si-a dat seama ca o da in nesimtire si s-a intors cu spatele la el, dar nu i-a spus nimic, asta m-a deranjat la ea. Nu cred ca e normal sa permiti asa ceva, oricat de mult ti-ar fi rusine sa ii zici asta in fata.
Exact, nu i-a spus nimic, iar acel ''nimic'' a insemnat :'' Ne intalnim alta data, am uitat ca e asta aici''. Cred ca le-ai stircat distractia . Dar totusi nu mi se pare frumos din partea ei. Si da, normal ca se scuza, daca venea o ''prietena''la tine si ea s-ar fi simtit exclusa pentru un moment, cred ca era extrem de geloasa si se despartea de tine. Gandeste-te bine la viitor, daca a facut asta de fata de tine. P.s, iti dau un sfat: Sa nu ai incredere deplina in nimeni, ca dupa o sa suferi