| Ajutor7654 a întrebat:

Buna seara, TPU am 18 ani si nu am avut nici o relatie pana acum nici macar primul sarut sau sa tin o fata de mana..., de multe ori ma indragostesc si sunt respins, alta data primesc sperante false si la fel respins, ba chiar una si a si batut joc de mine si de sentimentele mele ca ma place ca etc m-a facut sa ma indragostesc si mi-a spus ca nu s-ar uita la mine niciodata, nu stiu ce sa mai fac eu personal ma consider urat, prost si retardat, de fiecare data stau si omor masina aia si imi pica piese aproape nonstop dar e singura mea scapare de realitate, ce as putea face sa am si eu o relatie? cum au toti ceilalti m-am saturat sa stau singur si trist si sa sufar din cauza ca se joaca fetele cu sentimentele mele, mie imi place de o fata momentan si am dat cateva semne evidente dar prin intermediul unui prieten bun de al meu care e prieten si cu ea am aflat ca nu s-ar uita la mine. ce sa fac sa o castig? ce sa fac sa nu ma mai desconsider singur,...

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu te stresa frate, vine Studenția și acolo se întâmplă magie și o sa străbați cearșafurile căminelor universitare

| dullcat a răspuns:

Buna.Persoana potrivita va fi atrasa de tine si fara sa faci nimic.Nu trebuie sa te dai peste cap pentru niste fete care considera ca nu esti genul lor si nici nu trebuie sa o iei personal. Dupa nesimtite cu atat mai mult nu trebuie sa plangi deloc.Curaj, toate se intampla la timpul lor!

| RainbowD a răspuns:

Salut.
Eu în primul rând îți recomand să investești mult în tine. Sală, alimentație sănătoasă, dezvoltă-te pe plan intelectual cât de mult poți iar cu timpul toate se vor rezolva.
Poate sună urât un pic, dar ai doar 18 ani și tot timpul înainte. Persoana potrivită de obicei apare când te aștepți cel mai puțin. Experiențele pe care le-ai trăit până acum ar trebui să te facă mai puternic, și totodată să prinzi încredere și curaj în tine că nu oricine te merită. Gândește-te cum ar fi să fi fost cu acea persoană care și-a bătut joc de tine. Indiferent de cum e experiența trăită, bună sau rea, încearcă să vezi tot timpul partea bună pe care o ai de învățat din ea.
Mă repet, investește mult în tine și creste-ți standardele. Nu lăsa pe oricine să ajungă la inima ta, ca ulterior să își bată joc de tine. Fiecare om de pe acest pământ e special în felul lui, așa cum ești și tu. Nu te lăsa pus la pământ de aceste gânduri că până la 18 ani nu ai, avut primul sărut, nu ai ținut o fată de mână etc. Vor veni și aceste momente frumoase în viața ta, doar să ai încredere în tine.
Toate cele bune!

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Esti sarac, nu? Dramatic!

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

''Incep sa ma bucur cand aud pe oriunde ca o fata sau femeie a fost iar batuta, violata, etc. ''
Ce suflet negru ai!

| Anonim1819 a răspuns:

Stiu prin ce treci, am 23 de ani cred ca la mine e considerabil mai grav, sunt in aceeasi situatie, nu am avut primul sarut si chestiile alea romantice din adolescenta dar nu ma deranjeaza asa rau, si eu am fost respins pana acum de 3 ori, si chiar am incercat sa fiu cu fetele alea nu era doar un simplu flirt am incercat sa le demonstrez ca le plac dar da...bataie de joc, am stat 4 ani dupa una de-an ***, mi am pierdut cred, cei mai frumosi ani din viata singur pentru un refuz. Ce sfat iti pot da eu tie stiind in ce situatie ma aflu si eu? ...hmm frate o sa vina fata aia nu te grabi si ai grija ce alegeri faci "nici nu stii cand te loveste iubirea" am auzit si eu asta din filme, nu stiu eu mereu prefer sa fac haz de necaz asta ma ajuta mental. Iar de fata aia, incearca sa fii mai misterios si incearca sa nu te plangi niciodata, asta in caz ca vorbesti cu ea oricum. daca nu e atrasa de tine estetic poti sa i dai si luna de pe cer ca nu o sa te placa. This is the generation we live in " )

| Elena⁷⁷ a răspuns:

Bună!
Dacă toate fetele acelea te-au respins înseamnă că nu va-ți fi potrivit. Sunt mulți în situația ta, dar asta nu înseamna că trebuie să te descurajezi! Nu ești prost, retardat, și cum te mai consideri tu, ci ești bun la suflet și iubitor. Și dacă acele fete te-au refuzat înseamnă că nu a fost să fie. Într-o zi vei da de persoana potrivită ție!
Pa! Mult succes în dragoste!