anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, TPU! Am 22 de ani și o relație de aproape 6 luni cu un băiat(22 ani). Problema stă în felul următor... el este un băiat foarte grijuliu si destul de atent cu mine, nimic de reproșat din punctul acesta de vedere, doar că la începutul relației a ținut neapărat să precizeze de câteva ori faptul că este un bărbat "dotat", că acum 2 ani o fată și-a înșelat iubitul cu el. prostii din astea, ulterior aflând că de fapt nu este deloc așa cum s-a tot lăudat(nu exagerez spunând că penisul lui în stare erectilă este de 8 cm)... și am fost puțin dezamăgita de lucrul ăsta, dar mai mult de faptul că este foarte rezervat în pat după ce a făcut de atatea ori să sune de parcă este ceva de neratat. înțelegeți cred la ce mă refer. Înainte să mă judecați pentru că fac asemenea afirmații țin să precizez că pentru mine mărimea penisului nu a contat niciodată, doar că pe lângă faptul că nu mă satisface sexual, nici nu pare că incearcă să mă excite prin alte moduri cum ar fi sărutări, atingeri, mi se pare că este prea timid si rezervat, iar pentru mine și partea sexuală contează destul de mult intr-o relație. De câteva ori mi-a spus că este frustrat pe faptul că eu il satisfac pe el, dar invers nu pare că este la fel. Doar că diferența dintre noi doi este că eu chiar țin cont de ceea ce ii place, însă invers degeaba spun din când în când ca o sugestie ce mi ar plăcea să facem în pat că pare sincer că îi intră pe o ureche si îi iese pe cealaltă. Ajutați-mă vă rog cu un sfat, nu știu dacă aș vrea să renunț la el pentru că are un caracter pe care foarte rar îl mai găsești în ziua de azi la un băiat, însă nu știu ce altceva aș mai putea face în plus pentru a îmbunătății și viața noastră sexuală care nu mă mulțumește deloc. Chiar am ajuns în punctul în care abia aștept să termine el ca să mă pot băga la somn. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca relatia asta nu are viitor fericit pentru voi, pentru ca asa cum ai spus, viata sexuala are si ea importanta ei intr-o relatie si cum barbatul asta este un mincinos notoriu si total incapabil anatomic sa te satisfaca, eu zic sa nu mai pierzi timpul inutil cu el, ca pana la urma tot se va rupe relatia dar macar nu mai continuati agonia si frustrarea.

Multe femei ajung sa se minta pe ele si sa stea in casnici doar de dragul copilasilor, sau ca sa se simta in siguranta, dar peste ani se aduna frustrare, iar lipsa satisfactiei sexuale se simte prezenta in viata tuturor, asa ca, ori isi face un amant, ori divorteaza.

Tu nu ai ajuns acolo, dar ai vazut ca acest barbat nu are ce sa-ti ofere, nici acum si nici pe viitor, ca puta aia nu mai creste indiferent ce i-ar face, deci sanse sa te satisfaca sexual nu vor fi niciodata. Taie raul de la radacina si rupe relatia, cautandu-ti unul pentru care vei avea atat sentimente dar vei primi si satisfactie sexuala, fiindca meriti sa fii fericita pe toate planurile.

| Anonim27273882 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mulțumesc din suflet pentru cuvinte! Așa este, bine măcar că încă am timp să caut din moment ce îmi permite și vârsta să fac acest lucru.

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Daca el, stind ca o are foarte mica, nici nu face nimic sa compenseze prin altceva, nu stiu cum il mai poti tolera. Ok, o ai de 8 cm si in ciuda acestui fapt, o femeie a decis totusi sa-ti dea o sansa sa stea cu tine, iar tu nu faci 200% ca sa o satisfaci (prin toate mijloacele posibile), inseamna ca nu meriti acea sansa, meriti sa fii parasit. Mai direct spus, daca el nu isi da seama ca avand-o atat de mica, ar trebui sa incerce sa compenseze prin a sta cu limba in pasarica ta pana iti obtii satisfactia ori de cate ori ai nevoie, inseamna ca nu te merita.

| cristi202 a răspuns:

Nu are caracterul pe care îl crezi. Cineva a înselat cu el. Te-a mintit că e dotat. Acum suporta consecințele - de aceea e timid. Mereu cînd o faceți e conștient că te-a mintit - dovada e vizibilă.
Și eu cred că dacă nu știe să se poarte frumos cu tine la pat, sa se gindească și la tine, și în relație e la fel. Asta spune psihologia, sexul reflecta ce se întâmplă în relație. Poate e finut-drăguț de suprafață, adică arata că așa ar fi, dar mă întreb dacă nu cumva e ca in cazul dotării cu care se lauda. La proba contrarie, la un test, s-ar putea sa ai surprize serioase.
Nota: 6 luni e putin sa cunoști un om. Minim un an și jumătate, doi, e necesar.
Și încă ceva: toți, dar absolut toți băieții știu să fie grijulii și atenți la început cu fetele. Altfel nu le cuceresc. Dar se vede daca chiar sunt in timp. De aceea e necesar un timp îndelungat pentru cunoaștere.

| VoidEternal a răspuns:

Aoleu, Violeta, ferească Dumnezeu.

"Taie răul de la rădăcina"? Wtf! Zici că tipul e Satana, venit pe pământ să îi ia sufletul.

| cristi202 a răspuns (pentru VoidEternal):

Se referea la raul produs de tip, nu la tip. Vezi contextul.

| dgprof a răspuns (pentru VoidEternal):

Efectiv nu mai pot cu ea laughing are niste exprimari, Doamne fereste laughing

| Emma30555 a răspuns:

A mințit, s-a lăudat și nici macar nu era real, nu e chiar asa de bun acest băiat, e penibil sa minți cu ceva care oricum era o chestiune de timp sa se afle

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei

Eu consider, la fel cum ai spus și tu, că sexul este foarte important într-o relație și partea erotică, felul în care te face să te simți

Cu tot respectul, deși spui că e greu de găsit un băiat cu un caracter ca al lui, nu am văzut să menționezi măcar o calitate

Sunt genul de om care a preferat să rămână singur decât să se mulțumească cu puțin

Totodată cred că e minimum de decență să fii ok ca om și să ne înțelegem și pe partea sexuală

În consecință, nu văd de ce n-ai vrea ceva mai mult

Cât despre cei care te judecă, n-ar trebui să îți pese pentru că în realitate este despre ei nu despre tine

Te îmbrățișez

| Daz01 a răspuns:

Sexul este foarte important într-o relație și mereu trebuie să te gândești cum să-l satisfaci pe celălalt, astfel ambii parteneri vor fi satisfăcuți. Iubitul tău este un mincinos din moment ce a afirmat despre el că este super dotat și astfel creându-ți o imagine falsă despre el. Partea și mai rea este că el nu face nimic în priviința asta în sensul de a compensa cu alte chestii legate de sex. Totusi, dacă-l iubești și nu vrei să renunți la ia, luați-vă ceva jucării poate vor ajuta. Succes.

| Bogdanel27 a răspuns:

Pentru a te avea în pat și a ajunge la tine a preferat să te mintă, mărimea contează chiar dacă toate sau toți spunem că nu contează dar se adeverește. Ideea e că el trebuie să te ajute pe tine din toate punctele de vedere, sexual, moral. Trebuie că el să aibă inițiativa de a te satisface de a vedea un orgasm din partea ta măcar o dată la 2 partide. Dacă îl iubești extrem de mult și te complaci în situația de față nu ai decât să îți aduci ajutoare(jucării sexuale) cu care el ar trebui să te ajute.

| Bogdanel27 a răspuns:

Preludiul este esențial ar trebui să-i spui să comunici cu el