Nu stiu cum sa fiu mai concis, asa ca hai sa zic asa: cu tipa 1 ii Luceafarul, cu tipa 2 ii Ioan: Chemarea Dragostei. Sper ca ai priceput ce am vrut sa zic.
Si mai este o vorba din batrani: "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard". Sa fie clar, vrabia ii tipa 2, cioara ii tipa 1.
Si chiar asa, daca nu te lasa caracterul sa o..., de ce iti faci iluzii ca vei ajunge sa fi cu ea?
Te imbeti cu apa chioara, zau asa.
Inca un lucru: RUSINE! Sa-ti bati asa joc de o fata, care ti s-o dat toata, inseamna ca nu ti de loc la ea, pacat, eu in locul ei nu m-as mai apropia la 100 m de tine. Si inca ceva: boule!
Scuze, m-am cam infierbantat.
Daca prima era ok,nu aparea a doua.
Ramai cu a doua,dar ai grija cu dezbracatul ala sa n-o nenorocesti.
Pe prima,scoate-o din minte,delete, remove, las-o in lumea ei stranie si ciudata!
Bafta!
Clar,tipa 2!
daca p prima a durut-o in fund de tine candva, las-o in lumea ei!
Am incercat sa inteleg situatia.
sfatul meu e sa alegi tipa 2,
ai spus la un moment dat ca ai avut momente de amor cu tipa 2, tereferi la sex sau doar saruturi si magaieri?
oricu,. tipa 2 pare mai ok...iti urez bafta
Daca tipa 1 e fitoasa alea alea.las-o si chair daca nu o sa fie ceva f serios cu tipa 2. sunt fete foarte multe..so go on! :*bafta
Multumesc mult de raspuns, la asta ma gandeam si eu... Dar sa mai asteptam si alte sfaturi.
Pai eu spun sa o alegi p a2a fata.iar daca nici asa nu o sa mearga, gasesteti-o pe a 3a, prima fata e clar ca nu stie ce vrea asa ca te indemn sa renunti la ea
Multumesc mult. Voi mai astepta si alte raspunsuri, si maine voi vedea. Va multumesc mult. Voi da funda la cel mai bun raspuns.