Imaturitate.Nu inteleg.De unde pana unde programeaza despartirile?! Presupun ca si el are tot in jur de 14 ani si la varsta asta ar trebui sa aiba putina tartacuta-n cap. Jalnic.
Nu am cuvinte sa iti descriu ce simt pentru persoanele care se comporta asa.Ai spus ca acu'ceva timp vroia sa te paraseasca pentru o fata.
Sfatul meu e sa iei o pauza.Sa te gandesti daca iti place sa stai asa.Meriti asta? Meriti sa astepti sa treaca zilele pentru ca el a programat ca in data de x.xx.xxx sa se desparta d e tine?!
Vorbeste cu el despre tot ce ai simtit si simti.TOT ce ai pe suflet.
Bafta!
Buna!
Eu daca as fi in situatia ta i-as lasa un mesaj pe mess sau un Sms
In care sa scriu:,, Buna iubb(sau cum ii zici tu) mi-a zis X-ulescu ca maine vrei sa ne despartim, daca ar fi asa care e motivul, sa stii ca eu nu sunt suparata si nici tu nu ai de ce.Care este motiul?"
I-ar apoi as astepta raspunsul daca raspunsul este unul negativ imi pare rau dar trebuie sa treci peste chiar daca tu nu oncepi o despartire.
Daca nu iti raspunde inseamna ca nu-i pasa de tin.Nu il mai cauta nici tu. Indiferenta doare cel mai tare.
Mult Succes!:*
Cel mai bine e sa vorbesti cu el si vezi care sunt motivele distantarii lui, chiar daca te va parasi macar sa stii motivele.
Dacă ştii că vrea să se despartă de tine, fă-i o surpriză şi fii tu cea care se desparte, se va simţi umilit şi atunci vei înţelege ce vrea de fapt el. totul ţine doar e enormul orgoliu masculin.