| Loredana96 a întrebat:

Buna seara TPU.Am mare nevoie de ajutorul vostru am 14 ani, sint impreuna cu el de 7 luni, cu certuri si suparari am trecut si am dat uitarii intotdeauna de fazele neplacute care le-am avut.Am iertat chiar si in momentul in care el a vrut sa ma lese pentru o alta fata dar cind a cunoscut-o mai bine, si a vazut ce caracter are s-a intors la mine si si-a cerut scuze.Asta a fost cu 4 luni in urma de atunci se comporta foarte frumos cu mine. Duminica am fost la o zi de nastere la un prieten comun.Totul a mers bine, dar eu la un moment dat eram linga el, si el m-a apucat de nas si a spus:Ce faci urito? Iar eu l-am apucat de camasa si el a tras camasa si mi s-a rupt o unghie.Reactia mea a fost una normala dupa parerea mea.A inceput sa curga singe si ma durea iar el m-a cuprins strins si mi-a spus ca nu a vrut sa se intimple asta iar eu i-am spus:stii ce greu se cresc unghiile astea? si m-am ris iar el a ris cu mine si am trecut peste.Am stat mereu linga el, peste 5 minute eram linga el si m-am dus pina la magazin sa imi iau servetele si nu i-am spus lui iar el a crezut ca m-am suparat.Cind m-am intors el nici macar nu se uita la mine.Cea mai buna prietena a mea a observat asta si i-a spus ca eu nu sint suparata iar el a spus ca nu il intereseaza.Eu cind am vazut ca ma ignora m-am asezat pe scaun si stateam cu prietena mea, si eu am un coleg de clasa cu care ma impac foarte foarte bine si el a venit linga mine si s-a culcat in bratele mele... iubitul meu a vazut asta dar nu mi-a spus nimic.Nustiu daca l-a deranjat asta sau nu.Cind deja am plecat acasa nici nu a mers cu mine.Am observat ca e suparat pe mine.Un prieten de a lui mi-a spus ca el vrea in urmatoarele 3 zile sa ma lese.Nu inteleg care e motivul.Nu am vobit cu el de duminica, nu imi scrie nimic si ieri nu a vrut sa easa cu mine si prietenii mei ca cica nu are dispozitie asa i-a spus prietenei mele.Dar cind am esit in oras el esise cu un alt prieten de a lui.Ma gindeam sa ii scriu sa il intreb de ce s-a suparat care e motivul.Dar daca tot zice ca in urmatoarele 3 zile ma va lasa, adica deja 2 zile au trecut, miine e a 3-a zi si cred ca miine ma va lasa.Eu tin la el dar nici nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imaturitate.Nu inteleg.De unde pana unde programeaza despartirile?! Presupun ca si el are tot in jur de 14 ani si la varsta asta ar trebui sa aiba putina tartacuta-n cap. Jalnic.
Nu am cuvinte sa iti descriu ce simt pentru persoanele care se comporta asa.Ai spus ca acu'ceva timp vroia sa te paraseasca pentru o fata.
Sfatul meu e sa iei o pauza.Sa te gandesti daca iti place sa stai asa.Meriti asta? Meriti sa astepti sa treaca zilele pentru ca el a programat ca in data de x.xx.xxx sa se desparta d e tine?!
Vorbeste cu el despre tot ce ai simtit si simti.TOT ce ai pe suflet.

Bafta!

3 răspunsuri:
| Anemarrie124 a răspuns:

Buna!
Eu daca as fi in situatia ta i-as lasa un mesaj pe mess sau un Sms
In care sa scriu:,, Buna iubb(sau cum ii zici tu) mi-a zis X-ulescu ca maine vrei sa ne despartim, daca ar fi asa care e motivul, sa stii ca eu nu sunt suparataoh go on si nici tu nu ai de ce.Care este motiul?"
I-ar apoi as astepta raspunsul daca raspunsul este unul negativ imi pare rau dar trebuie sa treci peste chiar daca tu nu oncepi o despartire.
Daca nu iti raspunde inseamna ca nu-i pasa de tin.Nu il mai cauta nici tu. Indiferenta doare cel mai tare.
Mult Succes!:*

| sindromforyou a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu el si vezi care sunt motivele distantarii lui, chiar daca te va parasi macar sa stii motivele.

| keskisisko a răspuns:

Dacă ştii că vrea să se despartă de tine, fă-i o surpriză şi fii tu cea care se desparte, se va simţi umilit şi atunci vei înţelege ce vrea de fapt el. totul ţine doar e enormul orgoliu masculin.