| marceline333 a întrebat:

Bună seara TPU! am nevoie urgent de ajutor,sunt intr o situație ciudată rău,sunt împreună cu un băiat de câteva luni și țin la el foarte mult și el la fel,aseară a dormit la mine și el a adormit am văzut ca îl tot suna cineva și menționez faptul ca mă lasă să stau pe telefonul lui,ma pune să răspund la mesaje și tot așa,am deschis telefonul și am văzut cum acest tip îl întreabă când mai poate să se vadă cu el,de curiozitate m-am uitat în conversație și am văzut ca iubitul meu oferă servicii sexuale contracost acestui bărbat,el e înnebunit după mine,îmi cumpără chestii și așa mai departe,când am văzut asta am rămas șocată,noi n am avut niciun contact sexual pentru ca nu am
fost eu pregătită dar as fi vrut din seara aia dar dupa ce am văzut mesajele mi am luat un turn off,mă gândesc ca are probleme cu banii,îmi cumpără mereu chestii scumpe dar totuși o face cu bărbați pe bani el având iubită? vă rog frumos să mi dati niște sfaturi cu ce as putea sa fac în privința asta,nu vreau sa renunț la el, dar imi e rușine sa am conversația asta cu el cum ca am găsit mesajele, NU STIU CE SA SPUN!????

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Încearcă și discuta cu el despre ce ai văzut in mesajele de pe telefon. Poate în urma acestor discuții, se schimba situația și renunță la obiceiul de a facă sex cu prietenul lui.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Discutia trebuie sa fie despre principii in primul rand.
Fidelitate: el nu ti-a fost fidel.
Integritate: tipul se vinde pe bani. Tu ai face asta?
Il poti intreba asta!
Si abia apoi despre orientare sexuala.

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Aici e vorba despre tine: timpul tau si sperantele tale in legatura cu el. E vorba despre linistea ta.
Lamureste situatia cat mai repede.