| Cristal_5778 a întrebat:

Bună seara TPU! Am o altă întrebare... dar mai întâi trebuie să vă spun "povestea"(sau să vă pun în următoarea situaţie):Cunoaşteţi o persoană de 4 ani, 2 ani aţi cei mai buni prieteni, apoi aţi început să simţiţi ceva mai puternic...decât prietenia pentru acea persoană (şi ea simte la fel)vă cuplaţi. Timp de 8 luni aveţi o relaţie, după care acea persoană vă părăseşte datorita conflictelor care intervin. După un an îi acordaţi a doua şansă şi iar vă păraseşte. Ok trece un timp, vorbiţi iar cu acea persoană, mai simţiţi ceva pentru ea şi îi spuneţi. Îi acordaţi o a treia şansă şi sunteţi iar împreună. Aveţi ocazia să părăsiţi persoana dar nu o faceţi în schimb ea vă părăseşte din nou şi vă spune că nu vă mai poate iubi(s-a prefăcut în timpul ultimei şanse). Părerile sale de rău nu ajută, dar aţi acordat aceste şanse pentru că aţi ţinut într-adevăr la acel om. Bun întrebarea este : în urma celor întâmplate ce părere aveţi despre această persoană? (În afara faptului că nu m-a meritat)(Apropo are discuţii în familie). Vă mulţumesc!

2 răspunsuri:
| amydya a răspuns:

Pai in primul rand voi erati buni doar ca prieteni si atat.adica acum ati distrus si prietenia si iubirea.in al doilea rand daca ii mai acorzi inca o sansa acestei persoane, prin absurd vorbind, sa stii ca sigur te va parasi din nou.si referitor la intrebarea ta e un om suuuper nesimtit.nu conteaza faza cu discutiile in familie.ce e in familie ramane acolo.nu trebuie sa intervina chestia asta in relatia voastra

| ramona_9439 a răspuns:

Parerea mea este ca relatiile pana in facultate poate chiar si pana la terminarea ei nu tin foarte mult. Unele persoane au relatii mai lungi dar alti le schimba ca pe sosete. Stiu ca a cam fost "aiurel" sau nehoatart ca tot s-a despartit si intors la tine.