| Gabi87_2917 a întrebat:

Buna seara TPU! Am o intrebare, daca verisoara mea de 14 ani s-a combinat cu Franco, un baiat de aceeasi varsta dar de etnie rroma, inseamna ca mi-a haladit neamul?

14 răspunsuri:
| Alexandru4234324 a răspuns:

Bai sincer asta inseamna discriminare nu-i neaparat...Nam nimica cu atnia roma uni dintre ei sunt chiar oameni! dar sunt si alti mai prejos depinde acum ce tip e baiatu si ce fel de familia are!

neluL
| neluL a răspuns:

laughing cam asa! Ar trebui sa iei masuri! laughing ala pentru ea este cel mai bun pentru ea!

| Element_3470 a răspuns:

Daca ii face un copil, cam da, daca nu nu!

| albertcraiova a răspuns:

Teoretic da si creca si practic

| MaliceThemen a răspuns:

laughing Ma bufnit rasul cand am citit intrebarea ta!
Well... daca omul este de treaba si nu e ca ceilalti... ma intelegi tu! totul este ok, daca este respectuos si diferit fata de ceilalti nu vad nici o problema!

| blaxy a răspuns:

Ei.nu konteaza.numi place cand se face diskriminare big grintongue daca se iubesc.tongue

| danypoli95 a răspuns:

Daca numa sunt impreuna nu dupa ce se casatoresc, daca se intampla asta poti spune ca da...numa ca o sa iti faca neamu de raswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! laughing Cauta-l repede si ia-l la picioare sa nu cumva sa mai aibe curaj sa o salute pe varata pe strada...

| ascovit a răspuns:

laughing Tu scrii serios?laughing

Daca da, mai bine ni l-ai descrie pe Franco mai mult, daca ne spui doar etnia crede-malaughing.oh go on

| Andreea50 a răspuns:

Daca e baiat bun, cu educatie, nu vad nimic rau in asta. Dar daca e unul din ala, care cand te intalnesti cu el pe strada te scuipa in obraz asa din nimic, eu nu o vad bine...

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Dacă si-o pune cu el da

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Ce naiba inseamna "haladit"?

| unknow a răspuns:

Ceva de genu`,. l-a `haladit` mai rau dek l`ai `haladit` uh cand ti-ai tras`o cu unu` smug :-'' rolling on the floor

| SunShine_8563 a răspuns:

Sincer da. parerea mea iti stricitot neamu daca mai ai rromi in familie e ok daca neamul tau e de romaini 100% atunci il haladesti dar daca nu se marita cu el nai nici o trebahappy