Bai sincer asta inseamna discriminare nu-i neaparat...Nam nimica cu atnia roma uni dintre ei sunt chiar oameni! dar sunt si alti mai prejos depinde acum ce tip e baiatu si ce fel de familia are!
Ma bufnit rasul cand am citit intrebarea ta!
Well... daca omul este de treaba si nu e ca ceilalti... ma intelegi tu! totul este ok, daca este respectuos si diferit fata de ceilalti nu vad nici o problema!
Daca numa sunt impreuna nu dupa ce se casatoresc, daca se intampla asta poti spune ca da...numa ca o sa iti faca neamu de ras
Tu scrii serios?
Daca da, mai bine ni l-ai descrie pe Franco mai mult, daca ne spui doar etnia crede-ma.
Daca e baiat bun, cu educatie, nu vad nimic rau in asta. Dar daca e unul din ala, care cand te intalnesti cu el pe strada te scuipa in obraz asa din nimic, eu nu o vad bine...
Ceva de genu`,. l-a `haladit` mai rau dek l`ai `haladit` uh cand ti-ai tras`o cu unu` :-''
Sincer da. parerea mea iti stricitot neamu daca mai ai rromi in familie e ok daca neamul tau e de romaini 100% atunci il haladesti dar daca nu se marita cu el nai nici o treba