Buna! Nu, nu este posibila o sarcina in felul acesta. Te poti documenta de pe canalul de Youtube barza vs sexul. Cat despre faptul ca nu ti-a fost prea bine, totul este in mintea ta. Cu mintea faci aceste lucruri pentru ca induci creierului ideea ca poti fi insarcinata iar asta duce la anumite simptome. Incearca sa te relaxezi.
In primul rand, o sarcina se poate produce NUMAI prin contact direct intre un penis si vaginul femeii si numai daca femeia era la ovulatie, in perioada fertila.
Cu degetul, mana, prospoul, perdeaua, apa din casa, colacul wc-ului, chilotii partenerului, NU se poate ramane gravida!
Acum, un sfat pentru tine:
Pe viitor, cand ii faci baiatului sex oral, cere-i si el sa-ti faca unul (cunnilingus) ca sa fiti egali si satisfacuti amandoi, ca-i nedrept sa pleci nesatisfacuta si sa te chinui singura acasa.
E ok doamna Jassmina, am avut eu niste probleme si de asta nu am putut sa il las sa-mi faca cunnilingus. Baiatul voia dar na ce sa fac, data viitoare! Multumesc mult pentru reasigurari, m-ati ajutat enorm
Oare poate sa fie vreo infectie urinara cu aceste simptome? Sau un virus la stomac?
Hai linisteste-te! Cred ca esti atat de stresata de iti faci singura rau.
Urinatul des este strans legat de cat de multe lichide bei.
Daca nu ai usturimi la urinare, atunci nu ai avea practic motiv sa crezi ca-i infectie urinara.
Cat despre greata si oboseala nu sunt de la mangaierile si sexul oral, cu siguarnta. Posibil o toxinfectie alimentara, enterocolita sau pur si simplu oboseala dusa la extrema.
Oricum, nici la femeia gravida nu apar simptome de greata mai devreme de 3 saptamani.
Inca ceva, sexul oral este bine sa-l incepeti in cada, ca o joaca cu spalarea organelor sexuale, ca amandoua elimina secretii, deci nu ai de ce sa te rusinezi, atata veme cat si el elimina ceva, dar te poti bucura in aceeasi masura in care si el se bucura primind satisfactie direct pe organ.
Lichidul preejaculator nu contine sperma in majoritatea cazurilor, eu zic sa consulti totusi un medic, dar in cel mai sigur caz esti ok.